Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Други долазак Исуса Христа

Библијска Чињенице

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg

Други долазак Исуса Христа

Додата: 25.01.2011
Прегледи: 228825x
Теме: Библијска Чињенице
PrintTisk

Христос ће доћи лично и видљиво на небесима. Долази као Господар господара и Краљ краљева. Библија долази као леви и сви ће Га видети.

Свако јасно схвата да је Творац и владар свемира. Нико не може да сумња да је од његовог доласка као муња осветљава цео небо са једног краја на други. Земљу потреса и отвара гробови који стоји као први прави народ Божји. Исус Христ ће доћи са њом и ко је очекивао да васкрсење новог живота, или кажњавању.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега плач. Да, заиста.

Лука 17,24 - као да муња обасја земљу са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Марко 13,26 - а затим видети Сина човечијег долази на облацима са великом моћи и славом.

1 Солуњанима 4,16 - Чућете пивске команду, глас арханђела и труба Божија, сам Господ ће сићи с неба и први пут мртви у Христу ће устати.

Јован 5,28-29 - немојте се изненадити, јер долази време када сви који су у гробовима чути његов глас ће и даље долазе - они који су чинили добро ће бити васкрснути у живот, али они који делују зло, су подигнута на суду.

Исус Христос је такође упозорио против фалсификовања имитацију и његов други долазак и рекао својим ученицима да они морају да буду опрезни.

Исус је упозорио да ће Сотона жели да укључи у анђела светлости. Они ће желети да опонашају Исуса Христа и довести свет уједињен под његову власт. Дакле, ако сте чули за долазак новог доба Месија појављује на телевизији, или чак да већ постоји жив и појављује се на различитим местима, не верујем у то. Већ испуњавају речи Исуса Христа, који је непосредно пре варница упозорио.

Матеј 24,26-27 - каже се, "Шта, налази се у пустињи! "Иди даље не: или, 'Гле, он је тајно место," Никад долазак Сина човечијег долази као муња - обасјати небо од истока према западу..

Матеј 24.11 - и многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Матеј 24,23-25 - Ако би неко рекао: "Ево, Месију је овде! "Или," Ево га! "Поверење. Устани лажне месије и лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер сам Сатана претвара у анђела светлости!

2. Солуњанима 2,3-4 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога!


Повезани чланци из категорије - Библијска Чињенице

Видео - Космички сукоба

459_vesmirny_konflikt.jpg Сви људи на земљи, без обзира на религију или националност, и да признају да су сви око нас у целом свету је борба, борба између сила добра и зла. Борба између ...
Додата: 08.08.2011
Прегледи: 205328x

Бог и неправде у свету

314_ukrizovani.jpg Зашто постоји толико зла и патње? Зашто Бог не интервенише и учини нешто? Многи људи питају да ли је Бог био тако давно би урадили нешто. То су веома честа питања ...
Додата: 17.01.2011
Прегледи: 199875x

Разлози за други долазак Христа на свет

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Исус Христос умро за наше грехе, победу над злом - Сатана и победио га. Он је показао читав универзум, да је Бог љубав, а ипак смо згрешили против Божјег закона, па ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 173156x

Молитва, као разговор са Богом

418_modlitba_rozhovor_s_bohem.jpg Лука 11,1 - "Господе, научи нас молити као што је Јован научио своје ученике."Лука 18,1 - Рекао им је причу, као што је даље потребно да се моле и да не ...
Додата: 03.05.2011
Прегледи: 297422x

Христос упозорава на судњем дану!

426_bozi_soud.jpg Дан Христовог доласка ће бити дан за свет суду. Свето Писмо каже:Џуд 1:14-15 - У седмој генерацији од Адама, Енох, пророковао о њима, говорећи: "Гле, Господ долази са безбројним хиљадама својих ...
Додата: 11.05.2011
Прегледи: 203330x

Sr.AmazingHope.net - Други долазак Исуса Христа