Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Хиљаде научника тврде да је живот могао настати случајно из неживи материје

Еволуција или стварање?

351_evoluce_neziva_hmota.jpg

Хиљаде научника тврде да је живот могао настати случајно из неживи материје

Додата: 11.02.2011
Прегледи: 142021x
Теме: Еволуција или стварање?
PrintTisk

Многи људи данас сматрају да је живот настао из материје неживи-бесплатан програм и случајност. У ствари, живот на било који начин би то могло догодити.

То није могуће сада тврди хиљаде научника, и то може да докаже да се наша искуства и доказане природне обрасци (лабораторија) и број налаза (поље). Проблем није наука, већ неспремност многих научника и медија да призна да је све усмерен према Створитељу.

Познато је да су све сложене, уз висок степен уредност је увек мисли на њихов аутор, дизајнер. Појединачних делова и компоненти са високим специфичним јединицама по налогу (ово се односи на све живе ћелије и организме, као и људски производи) никада нису у тим функционалне јединице (организованим системима), сами по себи "еволуирају" и "не седи."

Временски фактор је само негативна - је функција распадања! Елементи и компоненте, као што знамо, ствара крпаре, гробља, депоније, или белешку наплате, али не и координиран, структуриран и смислене функционална целина!

Она описује број познатих природних закона ентропије, вероватноћа прорачунима, образаца у теорији информација, нонекуилибриум термодинамике, и други. Хиљаде лабораторијских експеримената, јер професор Пастер је показао да живот настаје само из живота, пролази (изведени, копију) комплексан програм из генерације у генерацију. Оригинална - то је први живот је морао бити на самом почетку. Чињеница је наука, остало је лажи и фантазије. Тврдећи да је први живот настао спонтано из неживи материје, је ненаучна и смешно. Ово је чиста превара јавности.

обрнуто само-година и пропада, а не обрнуто: више времена да се препусте уравнотежен систем неживе елемената (без програма), мање организоване онда можемо га наћи. Ништа не помаже аргумент да ентропији (тенденција да се спонтано инорганизатион) је дефинисан само за затворене системе - и видим свој израз отворених система! Незналица, који је у очима природе каже: "Нисам сама уради", има више смисла него шеф академски образованих научника који је атеиста и проширује теорију збуњени ", како то све ради" за милионе година .

Фантазије оживљавања древног самог материјала својим препород (хемијске еволуције ћелије) је тако осмишљен да површни људи не разумеју живот као дар, да се захвалим за то, у потрази за донаторима и осећају одговорним за њега.

То је резервни, материјалисти религија зове лажне науке, богови (енергија, време, коинциденција) немају креативних способности (за разлику од сваке интелигенције). Све што можете да урадите је плен. Информације за регуларност целог комплекса може се унети само у питању интелигенција, ни један други узрок. Ако је наука заснована на експеримент и посматрање, а затим другачији закључак се може извести.

Чак и у лабораторији или на терену никада није документовано процес којим се на једном месту, чак и деценијама, стварајући неку врсту комплекса све хемијско једињење периодичне аранжмана као ћелију. Зашто се то деси пре више милиона година?

Невероватно је како неки такозвани "тачан" научници мешају услове неопходне да се одржи живот услове неопходне за живот. Топлоту, воду, или довољно снаге су неопходни услови за опстанак многих организама - али није довољно за њихов изглед! Сумпор бактерија може да живи на 100 ° Ц, 100 ° Ц или сумпор није направљен! То је приближно исто као да је неко тврдио да тамо где има много гвожђа, нафтно поље и једнако, постоје сигурно појавити возило.

Многи научници су криви за кривично дезинформација у главама наивног народа. Под плаштом научне терминологије су сакривени неосноване тврдње. Нереална фантазије и обмана прате тврде да наука на овом једном стигне. Дакле, све се своди на то, како се то догодило, шта се могло догодити и шта научних истраживања је тренутно искључена. Како да неживу материју направите себи најкомпликованије машина у свету - живу ћелију. Како то да некада био случајност и невјероватности вероватно паметнији него што су данас!

Фантастично и смешно идеје о томе како ћелија формира случајних флуктуација у не-живота материјала, а потом еволуирао даље за рибе и за људе, није само глупост, већ и огромне трагедије. Није случајно да је еволуциона лудости тек почео да верује у најкрвавији век у људској историји. Ова лажна, веровање заснива на лажима отупљена савест људи вукли човечанства у научно подржана атеизма и да дају простор за убиство читаве народе.

Извор: хттп://креационисмус.цз/хевер/


Повезани чланци из категорије - Еволуција или стварање?

Видео - животна прича - Проф др Валтер Веитх

296_walter-veith.jpg Погледајте причу о др Волтер Веитх. Дуги низ година, био је убеђен атеиста и предавао на Универзитету еволуције.Пажљиво проучавање чињеница еволуције је схватио да еволуциона теорија не може бити истина. Знао ...
Додата: 15.12.2010
Прегледи: 188046x

Теорији еволуције, или библијског стварања?

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg Погледајмо шта нас доводи до теорије еволуције, што нам говори о пореклу и еволуцији света.На почетку историје универзума је огромну експлозију невероватно сконцентрисан масе. Експлозије, под називом "Биг Банг", затим астрофизичке ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 186805x

Еволуција или стварање - шта каже крило лептира?

248_motyl_1.jpg Идеја живота природе изражава огромну лепоту, нежност, благостање, непресушни извор инспирација песника, писаца, композитора, уметника - лептир крила доказ величанства Бога. Крила лептира, ластин, лептир крила или тропским регионима - Лептир ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 232598x

Оно што ми верујемо - 3 Створење

154_cemu_verime_3_stvoreni.jpg 3 створењаБог је Створитељ свих ствари у Писму је поуздан извештај о њиховом стваралаштву. У шест дана створио Господ небо и земљу и све земаљско стварања и починуо седмог дана те ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 135142x

Биг Банг розтриска нешто пре него изградити.

365_velky_tresk_evoluce.jpg Многи сада верују да је универзум створен у један велики прасак. У ствари, бакалар разбити у нешто, а не гради. Данас, јасно показује да је универзум је пројекција, а у овом ...
Додата: 23.02.2011
Прегледи: 137656x

Sr.AmazingHope.net - Хиљаде научника тврде да је живот могао настати случајно из неживи материје