Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

Крај света 2012 пророчанство?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

Додата: 12.01.2011
Прегледи: 198320x
Теме: Крај света 2012 пророчанство?
PrintTisk

Ово питање свакако изазов свакоме ко брине о овом питању. Морамо признати снаге које су у овом свету. То је Бог - љубав, владар свемира, али Луцифера, који је дошао у нашу земљу под њиховом контролом, и стога снажно се манифестује зло. Често се појављује као наводни ванземаљских бића и руководи целу историју наше планете да се побуне против истинитог Бога. Дакле, морамо испитати ко је заиста мистериозна Маје и други пророци попут Нострадамуса или Сибил служио.

Прави живи Бог открио његова моћна дела у народу Израела, имамо забележена у детаље у Библији. Они су били спектакуларни и невероватна дела, и многи су већ добро доказано археолошки. Ми знамо шта пророци су имали право карактер - љубав и понизност, и под којим законом су живели. Придржавајте Десет заповести Божије љубави. Такође, велику љубав коју Бог има открио у Његовог Сина Исуса Христа који је умро за наше грехе. Он је жртвован за нас и испоручују нас из заробљеништва Сатани. Бог је невероватно велика љубав.

Насупрот томе, Сатана, Луцифер, привремени владар планете води све људе да се побуне, а његова зла слуге, он шаље мудрост и знање. Луцифер је врло мудар и лукав анђео који је збачен са неба на нашој земљи. Ова демонска бића анђеоски постоје, у ствари, цела историја са нама и показује велике људске патње, константан рат, бес и смрти. Да ли сте икада питање где зло долази?

Маје су били људи који нису обожавали један прави Бог живи, али Луцифера, који се учи и користи за своје сврхе. Њихови животи и крволочан обреда људског жртвовања да докажу да су били слуге ђавола. Њихово познавање астрологије, који их је дао и учио их савршен завршетак календарске године 2012 да служи велики циљ и данас.

Библија говори о томе пре него што је Исус Христ ће поново доћи да пружи свој верни народ и казни зло, Сатану имитира другог доласка и обмањују многе људе. То ће бити праћен природних катастрофа и инкарнација Сатане у материјализацији анђела светлости као очекивани Месија. То ће бити нешто фантастично, у пратњи сарадника, који ће се појавити, и људи који не знају истинитог Бога и Његове речи Библије неће моћи да открије фалсификовање и имитација. То може да се око 2012. Да ли су природне катастрофе и треба му дати тзв Њу ејџ, променити свет и очекује се долазак Месије. То није само од имитације Исуса Христа упозорио.

Откровење Јована 12,7-9 - борба се догодио небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али без резултата. Небо није место за њих налази и велики Драгон - древне змије зове ђаво и сотона, који вара цео свет - био је свргнут. Он је пао бачена на земљу и његови анђели су били баци се са њим.

2. Солуњанима 2,3-12 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, клањали Смирите чак ни у храму Бога и издаје Бога. Да се не сећате како сам вам рекао када сам још био с вама? Знаш шта га спречава ипак - у ствари, може доћи до тог времена.

Тајна ове пакости, али ради, само чекају да нестане препреку. Када је открива да зле, Господ Исус ће га убити дахом својих уста, уништавајући његов интензитет то долази. Појава опаких ће постати Сатана је активност, све лажне моћи, чуда и чудеса. Са свим лудост је да превари оне који иду у пропаст, јер не воле истину, која би могла спасити. Дакле, питање око Богу илузије да верују лажи. Тако су осуђени сви они који верују истину, али је имао задовољство у бешчашћа.

Лука 17,23-24 - Ако, дакле, рећи, 'Не,' или 'Не,' не иде нигде и свако може да се ожени. Као муња обасја земљу са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Марко 13,32-33 - дан и час нико не зна - ни анђели на небу, ни Син, него Отац. Будите пажљиви, да буде опрезу. Ми не знамо када то време дође.

У целој историји свог народа је Луцифера, који даје мудрост да му служе. Маја је једна од њих. Прочитајте неке од историје Маја.

Маје, заједно са Астеци су најпознатији индијски племена у Централној Америци. Ништа није икада снимљен на њихов долазак. Из дубине тропских шума Централне Америке руже културе, што је далеко премашила је своје знање математике, астрологија, инжењеринг свим народима.

У легенди Маја каже да је у давна времена Диве богови на земљи, чија је мисија била је да уништи још један Бога живога на небу. После успешног уништења Бог дошао на земљу мрачног доба, када сунце није видела много година. Онда је коначно дошао дан када сунце изиђе опет и птице почела да пева. Тада су богови створили нови човек - бог као способности. А онда је почео да учи.

После одласка неких од богова у свој дом планете, остатак богова основао "универзитета", где су учили. И еарли кратке свештеника и владара који се предавао математику, астрономију и физику и хемију. Ови универзитети су изграђене углавном у виду три спрата пирамиде, где сваки корак значи огранак знања. Хемија и физика се уче на највиши ниво пирамиде, што је знак другима да ученици у овој области су најобразованијих и најпаметнијих. Доказ овог образовног система су сачувани у оба хијероглифи у пирамидама и у Индијан митове.

Маје клањали боговима и дао им жртве. Божанства имала људске жртве да обезбеди личну корист, срећа у љубави, лову, и друштва. Први људских жртава су жртвовани током церемоније сахране шефова. У 1562 је написано сведочанство о човеку који је био приморан под претњом смрти да учествује у церемонији жртвовања. Он је морао да гледа жртвовање дечака и морао да гледа како је пресекао груди и извадио му срце и крст урезан на њему.

ФП Џонс у књизи "Богови Време" доноси вести из Париза број, који укључује тврди да Кукулкан (Маја Бог) је дошао са неба и предавао Маја астрономије и математике, а затим оде, али је обећао да ће вратити. Према календару Маја, враћа сваких 52 година.

Ове машине су летеће пирамиде Кукулк неколико добро изложен, што јасно указује да је лети машина са мотором. Тзв бога стигао и оде љуљање машине, увек доносећи са собом нове и детаљније информације. Кукулк би још један млади Маја, а време је потпуно обучена поново. Од њих, онда је дошла свештеника, математичари, филозофи и астролози. Њихове машине су упадљиво сличан НЛО данашњице. Данашњи НЛО није проблем у последње време, али према археолошким налазима у манифесту за историју времена, дајте људи знања и пустите обожавања. Постоје и друге планете, али су демонских бића која Библије и које су бачена на нас.

Откровење Јованово 12,12 - Радуј се дакле, небеса и ви који живе у њима. Али тешко онима који живе на копну и на мору, јер ђаво ће сићи са великим гнев, јер зна своје време је кратко.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер сам Сатана претвара у анђела светлости! Због тога постоји ништа посебно када је његов захтев да се слуге праведности. Али на крају су пад, како је заслужује.

Мојсијева 19,31 - немојте да се обрате духова и аукцијска мудар човек. Не тражи њих и да их упрљати. Ја сам Господ Бог твој.

Шта снага ћете веровати?

Сатана = лажима, које је држава привремено превисока? или Бог = љубав, који ће имати последњу реч на Земљи?


Повезани чланци из категорије - Крај света 2012 пророчанство?

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 186131x

Нострадамус 2012 - лажна пророчанства

192_nostradamus.jpg Желео бих да напишем нешто о пророцанства Нострадамуса, јер на интернету о њему пуно дискусију међу људима и говори често. Многи од његових застрашујућа застрашујућа пророчанству, други кажу да је то ...
Додата: 25.10.2010
Прегледи: 509951x

Видео - последњи догађај, крај света према библијских пророчанства

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Даг Батцхелор - Догађаји Финале Библије пророштвоБаците поглед на овај документ, који су Даг Батцхелор представља догађаје који ће претходити крају света. Ови догађаји су у складу са библијским пророчанство. ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 340660x

Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Недавно у сталном порасту број људи који схватају да је долазак нашег Откупитеља Исуса Христа је веома близу. Људи мисле да, проучавајући пророчанство и покушај да се направи разлика различите знаке, ...
Додата: 09.10.2011
Прегледи: 261361x

Тест прави пророк - Како знамо праве од лажних пророка?

293_jak_se_pozna_prorok.jpg Тест Слика 1Мојсијева 18,21-22 - Ви кажете: "Како знамо да то не говори ријеч Јахвина?" Па, ако пророк говори Господ, у име нешто што се дешава, онда Господ је говорио ову ...
Додата: 09.12.2010
Прегледи: 265708x

Sr.AmazingHope.net - Да служи Маје, одредила крај света до 2012?