Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Видео - Лажни Месија у Русији

Видео

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg

Видео - Лажни Месија у Русији

Додата: 10.09.2010
Прегледи: 229672x
Теме: Видео
PrintTisk
92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg93_sergey_anatolyevitch_torop_2.jpg94_false_messiah2.jpg95_falesny_mesias.jpg96_false_messiah.jpg

Сергеј Анатолиевитцх Троп, рођен 14. ледна 1961ст Његови следбеници знају га као Виссарион. Он је основао и водио верски покрет, који је познат као Црква последњи чин.

Виссарион је рођен у Краснодару и после службе у Црвеној армији, он настанио у Минусинск. Он је радио као саобраћајни полицајац, пре него што је изгубио посао у 1989. Године 1991 био је "рођен" као Виссарион, вратио се у реци, као Исуса Христа. Виссарион каже да је реинкарнација Исуса.

Учи реинкарнација, веганисм и приближава крај света, пада цивилизације као што знамо.

Своју веру комбинује елементе Руске Православне Цркве са будизмом. Његови следбеници поштују строга правила, су вегана и не смеју било лоше навике попут пушења или алкохола. Новац је забрањено у овој заједници. Група има за циљ да уједини све религије на Земљи.

Овај покрет се налази у сибирској тајге. Она има око 4.000 следбеника, у тридесетак села у близини своје базе Град сунца. Широм света, има око 10000 навијача.

Шта Библија нам говори о таквим покретима, Месија?

Лука 17,23-24 - Ако рећи, 'Не,' или 'Не,' не иде нигде и свако може да се удају. Као кад муње обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Лука 21.8 - "Будите опрезни да не буде завести", рекао је он. "Многи ће доћи у моје име говорећи: Ја сам Месија!" и дошло је време! "Не иди за њима.

Матеј 24,4-5 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не заведе Многи ће доћи у моје име. Говорећи: Ја сам Месија и многе ће завести.

Матеј 24,23-28 - Ако вам је неко рекао: "Ево, Месија је овде! "Или" Ено га! "Верујем у то. Успон је лажни месија и лажни пророци, и да ће учинити велики чуда и чудеса, тако да ће донети (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније. Ако су вам рећи: 'Гледајте, у пустињи! "Не иду, или кажу:" Гле, тајно место ", не верују.

Како ће изгледати стварне доласка Господа нашега Исуса Христа?

Матеј 24.27 - долазак Сина човечијег долази као муња - осветљава небо од истока према западу.

Матеј 24,30-31 - онда небо ће се појавити знак Сина човечијег, и тада ће сва племена на земљи плачу и видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и великом славом. И он ће послати анђеле своје с гласно трубе, а они ће скупити његове изабранике са четири стране света, од једног краја неба до другог.

Обележи 13.26 - онда видети Сина човечијег долази у облацима са великом моћи и славом.

Лука 17.24 - Као муња обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

1 Солуњанима 4,16-18 - Чућете одушевљава команду, глас арханђела и адут Бога, сам Господ ће сићи са неба, а први пут мртви у Христу ће устати. Живимо заједно са њима ухватио у облацима у сусрет Господу, онда ми ћемо бити са Господом заувек. Подстичемо једни друге са тим речима.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега да плаче. Да, Амин.

Видео - Лажни Месија у Русији - Сергеј Анатолиевитцх Троп - Виссарион


Повезани чланци из категорије - Видео

Видео - Мистерија Музика - Зеб Хоуриган

297_mysterium_hudby.jpg Данашњи свет је буквално захватила музиком. Различитих музичких стилова, бендова, певача.Погледајте овај занимљив видео у којем тражимо у бекстејџу музичке машине која погађа свет.Можда се музика да утиче и диктира правац ...
Ажурирано: 11.08.2012
Додата: 17.12.2010
Прегледи: 205768x

Видео - мост - вреди жртвовати

91_the_bridge.jpg Филм:Ту је некада био човек. Он је имао сина кога је много воли. Човек је радио као покретни мост оператер железнице. Његов син је исто као посматрати возове и људи који ...
Додата: 09.09.2010
Прегледи: 162846x

Видео - трагање за истином - добре вести о паклу

196_dobre_zpravy_o_pekle.jpg Шта је то смрт и шта је после смрти? Шта је пакао, где је пакао? Да ли је пакао стваран, или је само фикција? То је заиста пун љубави Бог дозволи ...
Додата: 01.11.2010
Прегледи: 210800x

Видео - Последња битка

449_posledni_bitva.jpg Како ће они изгледају као последњој сцени овог света? Адвентисти из Бразила снимљених филмова заснован на пророчанствима који говоре о крају историје.Библија тројанделскем поруку у Откривењу 14. поглављу снажно упозорава звер ...
Додата: 18.07.2011
Прегледи: 170543x

МП3 - Ко је антихрист? - Проф др Валтер Веитх

301_antikrist_papezsky_system.jpg Слушај ово предавање проф. Др Валтер Веитх, који ће одговарати на питање ко је антихрист? Да ли је заиста папски систем? ...
Додата: 28.12.2010
Прегледи: 262235x

Sr.AmazingHope.net - Видео - Лажни Месија у Русији