Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Видео - Лажни Месија у Русији

Видео

92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg

Видео - Лажни Месија у Русији

Додата: 10.09.2010
Прегледи: 219594x
Теме: Видео
PrintTisk
92_sergey_anatolyevitch_torop.jpg93_sergey_anatolyevitch_torop_2.jpg94_false_messiah2.jpg95_falesny_mesias.jpg96_false_messiah.jpg

Сергеј Анатолиевитцх Троп, рођен 14. ледна 1961ст Његови следбеници знају га као Виссарион. Он је основао и водио верски покрет, који је познат као Црква последњи чин.

Виссарион је рођен у Краснодару и после службе у Црвеној армији, он настанио у Минусинск. Он је радио као саобраћајни полицајац, пре него што је изгубио посао у 1989. Године 1991 био је "рођен" као Виссарион, вратио се у реци, као Исуса Христа. Виссарион каже да је реинкарнација Исуса.

Учи реинкарнација, веганисм и приближава крај света, пада цивилизације као што знамо.

Своју веру комбинује елементе Руске Православне Цркве са будизмом. Његови следбеници поштују строга правила, су вегана и не смеју било лоше навике попут пушења или алкохола. Новац је забрањено у овој заједници. Група има за циљ да уједини све религије на Земљи.

Овај покрет се налази у сибирској тајге. Она има око 4.000 следбеника, у тридесетак села у близини своје базе Град сунца. Широм света, има око 10000 навијача.

Шта Библија нам говори о таквим покретима, Месија?

Лука 17,23-24 - Ако рећи, 'Не,' или 'Не,' не иде нигде и свако може да се удају. Као кад муње обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Лука 21.8 - "Будите опрезни да не буде завести", рекао је он. "Многи ће доћи у моје име говорећи: Ја сам Месија!" и дошло је време! "Не иди за њима.

Матеј 24,4-5 - Исус им одговори: "Пазите да вас ко не заведе Многи ће доћи у моје име. Говорећи: Ја сам Месија и многе ће завести.

Матеј 24,23-28 - Ако вам је неко рекао: "Ево, Месија је овде! "Или" Ено га! "Верујем у то. Успон је лажни месија и лажни пророци, и да ће учинити велики чуда и чудеса, тако да ће донети (ако је могуће), чак и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније. Ако су вам рећи: 'Гледајте, у пустињи! "Не иду, или кажу:" Гле, тајно место ", не верују.

Како ће изгледати стварне доласка Господа нашега Исуса Христа?

Матеј 24.27 - долазак Сина човечијег долази као муња - осветљава небо од истока према западу.

Матеј 24,30-31 - онда небо ће се појавити знак Сина човечијег, и тада ће сва племена на земљи плачу и видети Сина човечијег где долази на облацима небеским са силом и великом славом. И он ће послати анђеле своје с гласно трубе, а они ће скупити његове изабранике са четири стране света, од једног краја неба до другог.

Обележи 13.26 - онда видети Сина човечијег долази у облацима са великом моћи и славом.

Лука 17.24 - Као муња обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

1 Солуњанима 4,16-18 - Чућете одушевљава команду, глас арханђела и адут Бога, сам Господ ће сићи са неба, а први пут мртви у Христу ће устати. Живимо заједно са њима ухватио у облацима у сусрет Господу, онда ми ћемо бити са Господом заувек. Подстичемо једни друге са тим речима.

Откривење 1,7 - Ево, долази са облацима и свако око ће га видети, чак и они који су га проболи. Сва племена на земљи за њега да плаче. Да, Амин.

Видео - Лажни Месија у Русији - Сергеј Анатолиевитцх Троп - Виссарион


Повезани чланци из категорије - Видео

Видео - трагање за истином - Наша будућност Дома

406_nove_nebe.jpg Шта Библија каже о небо и нова земља, која је обећала верници? Како ће изгледати наша будућност као код куће? ...
Додата: 04.04.2011
Прегледи: 136279x

Видео - последњи догађај, крај света према библијских пророчанства

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Даг Батцхелор - Догађаји Финале Библије пророштвоБаците поглед на овај документ, који су Даг Батцхелор представља догађаје који ће претходити крају света. Ови догађаји су у складу са библијским пророчанство. ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 328621x

Видео - Космички сукоба

459_vesmirny_konflikt.jpg Сви људи на земљи, без обзира на религију или националност, и да признају да су сви око нас у целом свету је борба, борба између сила добра и зла. Борба између ...
Додата: 08.08.2011
Прегледи: 194297x

Видео - животна прича - Проф др Валтер Веитх

296_walter-veith.jpg Погледајте причу о др Волтер Веитх. Дуги низ година, био је убеђен атеиста и предавао на Универзитету еволуције.Пажљиво проучавање чињеница еволуције је схватио да еволуциона теорија не може бити истина. Знао ...
Додата: 15.12.2010
Прегледи: 190453x

Видео - Содому и Гомору у 2005 Експедиције

78_sodoma_a_gomora.jpg Отпреме из Чешке Републике, на челу са Миланом супстанце у 2005. Милан Латка потврђује открића Рон Виатт, да они стварно постоје и тачни.Пронађено цео град од пепела и стреун са огромним ...
Додата: 31.08.2010
Прегледи: 159293x

Sr.AmazingHope.net - Видео - Лажни Месија у Русији