Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Видео - лажна учења у последњим данима

Видео

441_video_falesny_mesias.jpg

Видео - лажна учења у последњим данима

Додата: 03.06.2011
Прегледи: 157732x
Теме: Видео
PrintTisk

Преводи на видео:

Библија прориче морални ниво човечанства на крају времена. Ми смо сведоци ових праве ствари?

Исус је рекао у Матеју 24, 4-5, у последње дане ће многи доћи у име Његово, и они тврде да је Христос и треба завести многе.

Последњих неколико година путовао сам свет и упознао са људима после лидер, који је на сопствени захтев да се Христу. То се дешава само у једној или две земље, већ широм света. На пример, када сам говорио у Москви, један човек је скочио и прекида састанак и рекао да је оно што ја говорим о Библији није истина да они прате Месија, истински Месија и да људи треба да следе поруке више од Библије.

Исус је био путујући проповедник, бивши столар, који никада нису били ван малој земљи Израела и он разговарао је у последње дане ће многи доћи у моје име ће се звати Буда, Конфучије, или, већ ће се звати Христа. Био је веома храбар и ми сада видимо много различитих људи који тврде да се Исус Христ и источне гурове су први на листи.

Ми видимо многе људе који тврде да Месија и најновији лице Ферика, који је управо објавио да је он Месија модерних времена. И многи су свраб. Исус је рекао: "Устани лажне месије и лажни пророци ће урадити знаке велике и чудеса, да заведе, ако је могуће и изабране.

Данас, многи у Нев Аге покрет најавио Месија, или изјавити да пренесе мудрост тих дана. На пример, Ширли МцЦлаин тврди да је Бог. Ипак Чуди ме како се илузије да су људи у стању да верујемо када одбијете истину. Христове речи су испуњени пред нашим очима. То су знаци Последњих дана, према Исусу Христу.

За последњих неколико деценија, примећујем трендове који се јављају у друштву. Људи су изузетно заинтересовани за метафизичком, мистичног и окултног димензију. А ово се дешава у сваком народу на свету. Данас углавном доминира концепт да је Бог све, јер људи узимају источне метафизички поглед на свет. Они су окренути јоге, да медитирате, да мимотеловым искуство и верују у свести кристала. Идеја да је у прошлости смо били пагани, а сада прихваћена као нова духовност и она је прихваћена у целом свету.

1 Тимотеју 4,1 - Дух јасно каже да је у последње време, неки људи напусте веру да прати лутајући духови и демонским учењима.

Путујем по свету и раде интервјуе са људима који су били на дрогама, имао психоделичним искуству практикује јогу или су били у хипнози. Постоји неколико стотина начина да се постигне промена у људској свести. Кад сте будни, ваш ум контролише ваш ум када сте ван нормалног свести изгубите везу са духу и интелекту. Хоћете ли дозволити још један дух свој неурона приморани илузија. Он каже да ће људи држати залутале духовима и демона учења .... Једна од великих ствари данас је "спајање" комуникацију са духовним бићима, а такође се користи у пословном свету.

Павле је говорио у 1 Тимотеју 4,1 на доктрине демона, људи ће бити укључени у сливнику, који ће такође бити учињено у име хришћанства. Он је говорио о многим људима који обмањују народ и то је нешто што се дешава данас. Један од највећих одвод шта се дешава у наше време се врши у име хришћанства. Када људи добијају неку врсту хришћанства заснован на библијским искуство.

Видимо како се опоравља обожавање Сатане сатанским култовима. Ми смо чути у музици, ми видимо да прожима омладинске културе данашњице. Млади људи раде грозне ствари, незамисливе ствари, јер они доводе до сатанским култовима. Зашто се довели у те ствари? Јер су били одсечени од истине јеванђеља. Зато што њихови родитељи нису знали да их о томе шта је истина Божја. Ми имамо епидемију младих људи, учествовање у неким облицима Сатанизма. Узимајући мало крви или сирово месо, и они га пију и једу.

Све религије су ближе Сатанизам. Ми смо се креће у нови сатански пут, јасно је све око себе, само погледајте. - Антон Леваи, оснивач цркве Сатане.

Људи имају страст за окултно, јер су Божије истине у њиховим срцима. Никада раније нисмо видели тако експлозије прорицања, хипнозе, психоделичним искуствима, чаробњаштво, змај рупа и ствари које видимо у данашњем свету. Управо као Исусових речи.


Повезани чланци из категорије - Видео

Видео - Нојева барка Експедиције 2007

79_noahs_ark.jpg Отпреме из Чешке Републике да пронађете место Нојева барка Рона Вајат. Експедиција коју је спровео господин Милан Латка 2007. Погледајте овај видео где можете видети остаци Нојева барка и музеја, која ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 167662x

Видео - Егзодус, прелази Црвено море

153_pdvd_040.jpg Егзодус, Израелци прелаз Црвеног мора. У овом видео ћете сазнати где стварни прелаз Црвеног мора, Израелцима. Они су пронашли остатке војске фараона Рамзес ИИ. Погледајте невероватна хитаца из дна залива Акаба. ...
Додата: 29.09.2010
Прегледи: 204910x

Видео - Све о Христу! - Павле Перилица

428_vse_je_o_kristu_paul_washer.jpg Вечерас сам овде да говорим о људима. Или да разговарају о цркви или религији. Јер су све ове ствари имају своје пропусте и недостатке. Сваки од вас треба да буде у ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 141752x

Видео - Мистерија Музика - Зеб Хоуриган

297_mysterium_hudby.jpg Данашњи свет је буквално захватила музиком. Различитих музичких стилова, бендова, певача.Погледајте овај занимљив видео у којем тражимо у бекстејџу музичке машине која погађа свет.Можда се музика да утиче и диктира правац ...
Ажурирано: 11.08.2012
Додата: 17.12.2010
Прегледи: 175583x

Видео - Даг Батцхелора - животно искуство

259_doug_batchelor_zivotni_zkusenost.jpg Слушајте животног искуства познати проповедници и мисионари Даг Батцхелор. Даг живео раскалашан живот није пружио ништа док сте у потпуности послали Исуса Христа. Сада је оштар и енергичан пропагатор истине Божије.Даг ...
Додата: 10.11.2010
Прегледи: 153795x

Sr.AmazingHope.net - Видео - лажна учења у последњим данима