Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Видео - лажна учења у последњим данима

Видео

441_video_falesny_mesias.jpg

Видео - лажна учења у последњим данима

Додата: 03.06.2011
Прегледи: 170588x
Теме: Видео
PrintTisk

Преводи на видео:

Библија прориче морални ниво човечанства на крају времена. Ми смо сведоци ових праве ствари?

Исус је рекао у Матеју 24, 4-5, у последње дане ће многи доћи у име Његово, и они тврде да је Христос и треба завести многе.

Последњих неколико година путовао сам свет и упознао са људима после лидер, који је на сопствени захтев да се Христу. То се дешава само у једној или две земље, већ широм света. На пример, када сам говорио у Москви, један човек је скочио и прекида састанак и рекао да је оно што ја говорим о Библији није истина да они прате Месија, истински Месија и да људи треба да следе поруке више од Библије.

Исус је био путујући проповедник, бивши столар, који никада нису били ван малој земљи Израела и он разговарао је у последње дане ће многи доћи у моје име ће се звати Буда, Конфучије, или, већ ће се звати Христа. Био је веома храбар и ми сада видимо много различитих људи који тврде да се Исус Христ и источне гурове су први на листи.

Ми видимо многе људе који тврде да Месија и најновији лице Ферика, који је управо објавио да је он Месија модерних времена. И многи су свраб. Исус је рекао: "Устани лажне месије и лажни пророци ће урадити знаке велике и чудеса, да заведе, ако је могуће и изабране.

Данас, многи у Нев Аге покрет најавио Месија, или изјавити да пренесе мудрост тих дана. На пример, Ширли МцЦлаин тврди да је Бог. Ипак Чуди ме како се илузије да су људи у стању да верујемо када одбијете истину. Христове речи су испуњени пред нашим очима. То су знаци Последњих дана, према Исусу Христу.

За последњих неколико деценија, примећујем трендове који се јављају у друштву. Људи су изузетно заинтересовани за метафизичком, мистичног и окултног димензију. А ово се дешава у сваком народу на свету. Данас углавном доминира концепт да је Бог све, јер људи узимају источне метафизички поглед на свет. Они су окренути јоге, да медитирате, да мимотеловым искуство и верују у свести кристала. Идеја да је у прошлости смо били пагани, а сада прихваћена као нова духовност и она је прихваћена у целом свету.

1 Тимотеју 4,1 - Дух јасно каже да је у последње време, неки људи напусте веру да прати лутајући духови и демонским учењима.

Путујем по свету и раде интервјуе са људима који су били на дрогама, имао психоделичним искуству практикује јогу или су били у хипнози. Постоји неколико стотина начина да се постигне промена у људској свести. Кад сте будни, ваш ум контролише ваш ум када сте ван нормалног свести изгубите везу са духу и интелекту. Хоћете ли дозволити још један дух свој неурона приморани илузија. Он каже да ће људи држати залутале духовима и демона учења .... Једна од великих ствари данас је "спајање" комуникацију са духовним бићима, а такође се користи у пословном свету.

Павле је говорио у 1 Тимотеју 4,1 на доктрине демона, људи ће бити укључени у сливнику, који ће такође бити учињено у име хришћанства. Он је говорио о многим људима који обмањују народ и то је нешто што се дешава данас. Један од највећих одвод шта се дешава у наше време се врши у име хришћанства. Када људи добијају неку врсту хришћанства заснован на библијским искуство.

Видимо како се опоравља обожавање Сатане сатанским култовима. Ми смо чути у музици, ми видимо да прожима омладинске културе данашњице. Млади људи раде грозне ствари, незамисливе ствари, јер они доводе до сатанским култовима. Зашто се довели у те ствари? Јер су били одсечени од истине јеванђеља. Зато што њихови родитељи нису знали да их о томе шта је истина Божја. Ми имамо епидемију младих људи, учествовање у неким облицима Сатанизма. Узимајући мало крви или сирово месо, и они га пију и једу.

Све религије су ближе Сатанизам. Ми смо се креће у нови сатански пут, јасно је све око себе, само погледајте. - Антон Леваи, оснивач цркве Сатане.

Људи имају страст за окултно, јер су Божије истине у њиховим срцима. Никада раније нисмо видели тако експлозије прорицања, хипнозе, психоделичним искуствима, чаробњаштво, змај рупа и ствари које видимо у данашњем свету. Управо као Исусових речи.


Повезани чланци из категорије - Видео

Видео - може да уједини све религије света?

510_lze_sjednotit_nabozenstvi.jpg Византијски католичке Патријаршије на основу апостолског и пророчке власт пред светом објави болна реалност: хришћанске цркве да је хомосексуалност јавно одобравају, поричу Божији закони и да се пао анатема Бога. Они ...
Додата: 02.11.2011
Прегледи: 191967x

Видео - Исусе

199_film_jezis.jpg Исус Џон Хеиман се посматра и већина преведена филма у историји филма.Овај филм је историјски блиско на живот Исуса Христа.Ко је Исус? Ово питање има за циљ да одговори познати продуцент ...
Додата: 03.11.2010
Прегледи: 263524x

Видео - трагање за истином - Наша будућност Дома

406_nove_nebe.jpg Шта Библија каже о небо и нова земља, која је обећала верници? Како ће изгледати наша будућност као код куће? ...
Додата: 04.04.2011
Прегледи: 136276x

МП3 - Ко је антихрист? - Проф др Валтер Веитх

301_antikrist_papezsky_system.jpg Слушај ово предавање проф. Др Валтер Веитх, који ће одговарати на питање ко је антихрист? Да ли је заиста папски систем? ...
Додата: 28.12.2010
Прегледи: 251519x

Видео - Нојева барка Експедиције 2007

79_noahs_ark.jpg Отпреме из Чешке Републике да пронађете место Нојева барка Рона Вајат. Експедиција коју је спровео господин Милан Латка 2007. Погледајте овај видео где можете видети остаци Нојева барка и музеја, која ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 182939x

Sr.AmazingHope.net - Видео - лажна учења у последњим данима