Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?

Знак пута, други долазак Исуса Христа

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg

Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?

Додата: 09.10.2011
Прегледи: 261361x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk
489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg490_may-21-2011-judgment-day.jpg491_may-21-2011-judgment-day-family-radio.jpg492_may-21-judgment-day-protest.jpg493_judgmant_day_21_may_2011.jpg

Недавно у сталном порасту број људи који схватају да је долазак нашег Откупитеља Исуса Христа је веома близу. Људи мисле да, проучавајући пророчанство и покушај да се направи разлика различите знаке, без обзира да ли библијски или небиблијске.

На Маслиновој гори Христос је говорио о свом другом доласку. Он је истакао посебне знаке који ће претходити његовом доласку. Он је заповедио својим ученицима да гледају и припреме. Он је показао шта значи чекати његов долазак. Време је потребно да попуните напорног рада, не чекајући стању мировања. Али је такође нагласио да ће Његов долазак бити неспремни за неочекиваних људи, и да дан или час Његовог доласка, не можемо да утврдимо унапред.

Матеј 25.13 - "Зато гледајте, ви не знате дана ни часа."

Матеј 24.36 - дан и сат нико не зна - ни анђели на небу, ни Син - само сам мог оца.

Матеј 24,42-44 - зашто сат, јер не знате у тренутку када се Господ ће доћи. Размислите - ако власник знао, у то доба ноћи лопов долази, он би гледао и не би нека пауза у његовој кући. Дакле, бити спремни, јер Син човечији доћи у неочекиваном тренутку.

Матеј 24,33-34 - исти начин, када видите све ово, знајте да долази, она је већ на вратима! Заиста вам кажем, да је то генерација проћи пре него што све ово дешава.

Зашто толико људи још увек не виде ове снажне речи Исусове, и израчунати тачан датум краја света? Смо претеча према знак да знају да време доласка пришао. Можемо само да нагађамо да су довољно близу да, како је написан, овај нараштај неће проћи. Тачно време, али нико неце знати! Одређивање тачан датум само води до лажне наде и изгубити срце. Она одвраћа од стварног важних припрема за долазак Исуса Христа. И припрема је - да живимо сваки дан са Христом и да искреног покајања. Такође је важно да уче пророчке књиге у Библији, нисмо преварени. Исус Христос је рекао: "Покајте се, јер Царство небеско." И Џон у пророчком књизи Откривења каже:

Откривење 22.7 - "Ево, ја се вратим Блажен је онај који држи речи пророштва ове књиге."

Немој бити тако преварен. Ако сте чули да Христос долази на одређени датум, морате знати да је то у супротности са Библијом - Своју Реч. Сатана, који жели да опонаша Христов долазак и збуни човечанство ће указати датума вашег доласка, и људи су одушевљени, али обманути. Знаш шта га спречава још? Он може да изгледа, јер у сваком тренутку. Тајна ове пакости, али ради, само чекају да нестане препреку.

Неколико примера идентификационе податке света:

- 21. октобар 2011 је од Бога камповање одмах убиство три одсто људи, односно око 200 милиона људи. Камповање тврди да Библија скрива скривена календар, из којег израчунава тачан датум судњег дана. Један неуспешан покушај да се утврди судњи, нема камповање ове године и да је 21. маја 2011. На сликама можете видети како луда ову акцију заједно.

- 21. децембар 2012-Ово Маје предвидео крај нас. У свету као што знамо она престаје да постоји по њима три дана пре Бадње вече. Поноћ календару прескаче први пут у пет хиљада година уназад на нулу.

- Роналд Веинланд Американац, који тврди да је Бог јој се зове пророк, предвиђа да ће светска краја наредне године у ово време од 27. маја 2012

- У близини села у централној Русији Николское зидом подземне три десетине чланова нових религиозних секти. Они желе да остану бар до следећег маја, када очекује крај света. ввв.иднес.цз

- Тзв Христа, Маитреја је рекао више од 30 година, ради у свету још увек непризната, у физичком телу овде на Земљи. Вести о доласку служи Крем, британски уметник и Есотерик. Али, тзв Христа, не само у контакту са њим, изгледа да је много људи да им помогне, рекао је нада, храброст и охрабрење у тешким тренуцима, или да потврде и ојачају своју веру. Такви случајеви се дешавају широм света, у Чешкој Републици. Тренутно, у свету интензивно ширење наду и осећај очекивање да ће, уколико довољно људи је потребно, да се Христа и почну да јавно говоре његове очигледне мисије. Овај важан дан, јер очекивани датум декларације, брзо приближава и да је важно да је спреман што више људи могуће. Његов задатак је да покаже човечанству путању тренутног незадовољавајућем стању и да успоставе доба Водолије - тзв Златно доба.

Ови стихови јасно упозоравају против овог зла, који претендује да буде Бог и одредио тачно време јавност жели да изађу и вожња човечанство из Библије и из Јединог Истинитог Бога.

2. Солуњанима 2,1-7 - А сада о доласку Господа нашега Исуса Христа и нашег окупљања са њим. Браћо, молим вас немојте бити тако лако да се о обиму и забринут, да ли је пророчанство, проповедање, или писмо (наводно од нас), рекао је тај дан Господ је дошао. Нека нико не превари ни на који начин. До тог дана дође, мора доћи од Бога отклони. Они морају да открију зли проклетство и који ће се успротивити и уздиже себе изнад свега да оно што се каже и шта је Бог обожава. Смирите се, чак иу храму Божје и да ће издати Бога! Не ли се сећате како сам вам рекао када сам још био с вама? Знаш шта га спречава ипак - они морају да буду морали да се појави у сваком тренутку. Тајна ове пакости, али ради, само чекају да нестане препреку.

Неколико цитата, Е. Г. Вајт:

Како близу другог доласка Господа нашега Исуса Христа, су у покрету сатанским силама одоздо. Сотона ће се открити не само као људско биће, али ће имитирају Исуса Христа. Свету који је одбацио истину, прихватите то као Господара над господарима и Цар над царевима. (5БЦ 1105.1106)

Као крунски акт у великој драми обмане сам сотона ће издавати Христа. Црква је дуго тврдио да жели да Спаситељ долази као врхунац њихове наде. Арцх варалица сада јер то ће изгледати да је Христос дошао. У различитим деловима земље да се сам сотона ће се појавити међу људима као величанствен биће сјајан сјај, налик опис Сина Божијег, као што Јован описује у Откривењу. Откривење 1,13-15.

Славе која га окружује, не могу се превазићи све што смртни око још није видела. Ваздух носи тријумфално лол: "Христос је дошао Христос је дошао!" Људи испред њега пада на његовом лицу у дубокој побожности, као што је подиже руке и изговара благослов над њима, као што је Христос благословио својим ученицима, када је живео на земљи. Његов глас је мекана и очаравајуће, али мелодичан. Врсте, саосећајни тон учи неке од тих племените небеске истине које Спаситељ изговорио.

Лечи болести људи и потом, у свом претварали Христов карактер, каже да променио суботу на недељу, као и команде сви свети дан благословио. Он изјављује да они који ће наставити да истраје у поштовању седмог дана, да хули његово име одбијајући да послушају његове анђеле који су послати да их светлошћу и истином. То је моћан, скоро неодољива заблуда. Као Самарићани који су били преварени од стране Симона Великог, биће гомиле људи, од најмањих до највећих, како би се осигурало ове витцхцрафтс толико рекавши да "је велика сила Божија". (Дела 8:10)

Божји народ неће бити заведен. Учење овог лажног Христа нису у складу са Светим Писмом. "(ГЦ 623-625)

Ученици потом питао: "Реците нам, када се догоди и шта ће бити знак твога доласка и краја света?" Господ Исус је увео знак и рекао:

Матеј 24,3.33 - ". Када видите ове ствари, знају да је време близу, пред вратима"

Мада нико не зна дан и час Христовог доласка, Господ нас учи и охрабрује нас да знају када именован приближава време. Библија такође учи да је Христова упозорење да не озбиљно и одбацити или игнорисати приближава време његовог доласка, за нас је била само трагична, трагична као што је био за савременици Ноја, они не знају где поплава дешава.

Причу који пореди верни и неверни слуга, каже, као онај који каже да у свом срцу: "Мој господар није дуго." То показује како је Исус Христос ће судити и наградити оне који су будни и исповедају свој долазак, и они који то негирају. "Пазите, дакле!" рекао је он. "Благо је да је слуга кога господар његов, када је у питању ће открити да они то чине." (Матеј 24,42.46) "Немој гледати ако дођем као лопов, а нећеш знати у који ћу час доћи на тебе." (Откривење 3:3)

Апостол Павле говори о људима за које долазак Господа Исуса долази неочекивано. "Дан Господњи доћи ће као лопов у ноћи. Када они кажу" је соба је безбедно, "постоји изненадни заседа и побегне разарања ...." За оне који озбиљно схватају Христово упозорење, он додаје: "Али ви, браћо, нисте у тами, да би тај дан изненади као крадљивац Ви сте сви синови светлости и синови дана не од ноћи или таме..." (1. Солуњанима 5,2-5) показало је да Писмо не оправдава људско незнање, да је долазак Господа Исуса је близу.

Исуса Христа са невероватним стрпљењем чекали да и ја ћу бити спреман. Коначно разумем шта значи живети са Христом сваки дан, имају препорођени срце, свети закон у наша срца. Анђели и даље држе четири ветра налет, налет зло које захвата наше земље у још већу хорор, а чији су резултати у долазак нашег Спаситеља. Исус чека на вас! Изградња сувише драгоцено преостало време!

2. Петар 3,9 - Господ није Слацк да испуни своје обећање, као што неки тумаче, али је пацијент са вама, јер не желим да ико пропадне, него да сви треба да дођу у покајање.

Језекиљ 33.11 - Реци им: Тако ја жив био, говори Господ Господ, не желим зле умрети, већ да се окрену од свој пут и живе. Окрене, окрените од својих злих начина! Зашто би требало да умре, доме Израиљев? "

Спремите се, јер испуњава знаци кажу да је време кратко!


Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Прогон верних верника у време краја

498_pronasledovani.jpg Свако ко проучава тему времена и крај недељу закона, морају да знају да су тешка времена пред нама. Постоји неколико стихова да ће се прогон дође, али имајте на уму да ...
Додата: 17.10.2011
Прегледи: 339932x

Покајте се - сада је најважније!

484_pokani.jpg Матеј 4.17 - Од тада поче Исус проповедати "! Покајте се Царство Небеско је близу!"Када је Исус Христос и Јована Крститеља проповедао у близини царство небеско, прво позвао и позвао народ ...
Додата: 25.09.2011
Прегледи: 227023x

Позив за недељу закона у САД

456_vlajka_usa.jpg Још у 19. веку било је предвиђено да протестанти су чежњу за дан одмора у недељу донела и затражи помоћ од католичке цркве. У 19. веку би се овако нешто је ...
Додата: 05.08.2011
Прегледи: 233369x

Појава лажних теорија у Хришћанству до краја света

263_vznik_falesnych_teorii_v_krestanstvi.jpg Рани хришћаниИсус, када је живео на овој земљи да учи мушкарце и њихови ученици све што је право и оно што они поштују. Он је дошао да открије природу љубави оца ...
Додата: 15.11.2010
Прегледи: 224231x

Други долазак Исуса Христа

323_druhy_prichod_jezise_krista.jpg Христос ће доћи лично и видљиво на небесима. Долази као Господар господара и Краљ краљева. Библија долази као леви и сви ће Га видети.Свако јасно схвата да је Творац и владар ...
Додата: 25.01.2011
Прегледи: 228823x

Sr.AmazingHope.net - Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?