Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Шта је то НЛО и ванземаљци који су?

Натприродне, НЛО

110_ufo.jpg

Шта је то НЛО и ванземаљци који су?

Додата: 23.09.2010
Прегледи: 221962x
Теме: Натприродне, НЛО
PrintTisk

Ко су ванземаљци и НЛО?

Данас, многи људи нису размишљали на питање да ли су ванземаљци, али је питање ко су они.

НЛО су стварност, која се пружа дубоко у историји човечанства и наш савремени свет изгледа као да знам шта да радим са овом реалношћу мистерије учинити.

НЛО и ванземаљци у историји.

Астронаутичка археолошка теорија показује "они" су увек у вези са својим активностима и посете земљи могу наћи траг.

1 То је легенда

То су легенде, које описују летеће машине, посетите "богова" и њихови амбасадори са неба и слично. Разговор о њима у кајаку и легенде, гласине које су широко распрострањени у Јужној Америци, Африци и Аустралији. Боговима, лети на небу - често летеће машине - могао би бити чак и Селтик, исландски и норвешки митови, стари германски предања у јапанском МИТецх.

2. Рок цртежа

Роцк цртежа који илуструју необична фигура у свемирска одела и објеката као НЛО.

Како би стари Ауссие зна о таквим ствар, када је његова одећа је парче тканине око кукова?

3 Техничко-технолошки пробој не бледи у оквиру времена

До тада степен знања и културе. Заступљеност ових ствари испред свог времена на нивоу данашње и будуће векове. На пример, индијски легенде описују детаље о принципима погон млазни мотор и материјала потребних за производњу ваздушних возила - описује машине називају се Вимани. Опишите 407 различитих материјала, који чак и данас још увек нису уобичајене.

Маја описују да Бог дође и оде љуљање машина и увек вратио нове и подробније информације. Он је узео са собом у свемир, младе Маје и време долази поново темељно обучени. Од њих, а затим је дошао Вашингтона, математичари, филозофи и астролози.

Сумерске цивилизације је изненада и неочекивано. Дали су нам број проналазака који ми користимо данас - округли, математика, медицина, писање .... посебно у области астрономије, испред свог времена. Знали Сунчевог система, укључујући и планете са елиптичне дугог периода оптицају, који је тек сада почиње да говори.

Из свих извора, који су само делимично поменуто, може се закључити да је "странац власт" пратио човечанство од његовог оснивања. Увек на неки начин омета људске историје. Често, међутим, време и место ограничене акције.

Шта је странац бића зове Библија.

Библија каже да је анђео на небу су се побунили, који је поверен високо место на небесима на престо Божији - Луцифер, то је "носилац светлости" и црта трећину анђела на вашој страни. После пада првих људи су бачени на земљу и живе овде са нама и стално покушавају да нас доведе до греха и не послушају Бога закон.

Да ли сте се икада запитали где се на земљи потребно толико зло? Да - Библија каже да живи са нама ванземаљске пао духовна бића - анђели са великом моћи и једина одбрана од њих је жива вера у Бога и Исуса Христа и љубав за њега да има уписане у срца Божјег закона.

Ј. Фиебаг на крају своје књиге "НЛО - отмицу људи - сусрета са ванземаљским цивилизацијама", пише да је цивилизација изгледа као да се космичка интелигенције која је старија од наше, у распону у многим димензионалном простору, а манифестује се у различитим облицима на наше земље. Указује да вероватно се не заснива на угљеника или на бази силикона, али чисто "духовни", која би требало да буде врх егзистенцијалне облике живота. Зар не мислите да се поклапа са библијским описом?

Ефесцима 6.12 - Зато ми не борити против крви и меса, него против кнежевине, против власти, против владара таме овог света, против духовних злоћа у узвишицама.

Језекиљ 28.14-15.17 - Били сте помазаника керубин, ја те изјашњавају као заштитника. Сте били на Светој гори Божијој, гори камење ходаш. Били сте савршени у свом начине од дана њеног формирања - пре него што се сматрало да зло. Због своје лепоте понос вам због ваше лепоте сте бацили мудрост. То је разлог зашто сам онда покуцао на земљу, пред краљевима, да те видим.

Исаија 14,12-15 - Како си пао са неба, о Луциферу, сине јутра! како си смањити на земљу, који си ослаби народе! Јер си рекао у свом срцу, ја ћу се уздигне на небо, ја ћу величати мој престо изнад звезда Божијих: Ја ће такође седети на брду заједнице, у стране севера: ћу пењати изнад висине облаци, ја ћу бити као Свевишњега. Ипак, ти ћеш бити сведено на пакао, на странама јаме.

Као што Бог користи своје анђеле да заштите људе, а Сатана користи своје анђеле да повреди човека и довести у искушење на грех. Ако не одлучите слободно да стоји на страни Бога, аутоматски, без свесни, зла страна. Ништа између тамо.

Сатана меша истину и лаж тактички тешко препознатљив начин. Често издате у различитим објаве гласник Божији. На основу ових сазнања анђео блистав лепоте и племенитих мисли разбацане многе лажне доктрине и основао доста лажне религије.

2. Коринћанима 11,14 - И није ни чудо, јер Сатана претендује да буде анђео светлости! Зато постоји ништа посебно, када он и његови службеници се представљају као слуге праведности. Али на крају јесени, како је заслужује.

Странаца и НЛО данас.

Данас, и даље у порасту број пријављених НЛО сусрета и контаката са ванземаљаца. Током последњих деценија додат као много нових сазнања, потврђујући могућност посете и активности страних обавештајних на Земљи да чак и научни свет полако приморана да узме НЛО. Постоји много посматрања лети НЛО, многи НЛО отмице, како би се уклонили узорци ткива или покушај уклањања и ђубрење људских јаја и ембриона. Они су често странаца изабрати човека који преноси поруку да се наш свет. Су уочене у креирању цроп круговима и многе друге опсервације.

Године 1991 Ропер организација спровела истраживање међу становништвом, да се утврди број наводне отмице од стране НЛО-има. Резултат истраге био је велико изненађење. Читав 2% Американаца има искуства или искуства која могу бити укључене у категорији НЛО отмице у. Истраживачи су почели да адресу, и амерички психијатар Др Џон Мак - Добитник бројних награда за академског рада је испитивање 50 људи који су били отети од стране хипнозе. Др Мек тврди да су људи видели отмице прави доживљај, а не сан, фантазија или халуцинација. Штавише, разрешење многих договорених у детаље, мада је праћење људи нису могли да знају.

У време отмице губе концепта времена, то је неред, а затим губитак свести. Слично томе, такође су описани хуманоидних бића која врше отмице. Око 1 м висине, велику главу, нема уши, нос, неприметна, дуге руке са три или четири прста, танке ноге, безизражајан груди. Бића имају огромне тамне очи, и без лутке ириса. Велики део људи тврде да је страшно у потрази створења у оку. Он је рекао да је искуство гори од физичког терора. Неки отмице су видели и пре.

У странци су веома често наићи на чињеницу да оправдају своје контакте са људи заинтересовани за своју будућност добробит. Он говори о повратку у Библији, Бог мира, љубави и њена улога да нам помогну у томе. У оквиру овог покрета покушава да постепено укључе све становнике те земље уједињени и у стању да открију свој врх командант Аватар Христа. (Воодока поруке примљене од мајстора "Кристал Бел") (облик имена и идеје са филма Аватар ће сигурно није случајан, али ће се припремити људе за ново доба.)

И то је у Библији прорекао

2. Солуњанима 2,3-4 - Нека нико не заведе на било који начин. Пре тога додје дан (2 долазак Исуса Христа) мора да потиче од Бога отклони. Мора да се да зли и проклетник, који ће одолети и подизање себе изнад свега, оно што се зове Бог и шта је слављење. Смири чак иу храму Светог Духа и зове се Бог!

Акција странаца је да замени цео замена за Христа. Није тако долазак Христа са анђелима, да се стави крај на зло ове земље, и подигао своје краљевство, али колективна НЛО слијетање са нејасним крајем.

Исус је упозорио да ће Сатана жели да оличавају анђела светла. Ће хтети да емулира долазак Исуса Христа и довести свет ујединио под својом влашћу. Испуњавање речи Исус Христос је, по мустеринг непосредно пре тог упозорења.

Његов долазак ће бити велики, али ће га видети и сви су широм света у исто време и пратити буђење из мртвих у живот.

Лука 17.24 - Као муња обасја предео са једног краја неба до другог, тако ће и Син човечији у свој дан.

Извучени из књиге, Данијел Хајек - НЛО Тајне и контекст, издаваштво Јупос

Аутор се бавио са овим појавама, старости од 18 до 49 година и извукао из многих познатих уфологист.


Повезани чланци из категорије - Натприродне, НЛО

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

355_ufo_china.jpg Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и ...
Додата: 15.02.2011
Прегледи: 236608x

Шта је спиритуализам и окултно?

473_spiritismus_okultismus.jpg Спиритуализам учи да духови покојника успостављање везе са људима путем медија. Медији су говорећи, писање, цртање, лечење, итдПрема Светом писму, познато је да "бесмртности душе" не постоји, они нису духови мртвих, ...
Додата: 05.09.2011
Прегледи: 231931x

Паранормално искуства

66_nadprirozene_zazitky.jpg Да ли имате искуства паранормалног?Помера те куће сликарство, фотографија својих умрлих рођака? Да ли сматрате да сте хтели да разговарају са контакт особи која више није међу живима? Не знам шта ...
Додата: 11.08.2010
Прегледи: 177210x

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Ово питање свакако изазов свакоме ко брине о овом питању. Морамо признати снаге које су у овом свету. То је Бог - љубав, владар свемира, али Луцифера, који је дошао у ...
Додата: 12.01.2011
Прегледи: 198319x

Приказања Богородице - истина о Марије

267_pope_virgin_marie.jpg Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице Марије, плач статуе, лечење извора. Ова места су постали Ходочашће сајт и посетили милиони верника широм света. Не можемо порећи ову чињеницу, јер ови ...
Додата: 16.11.2010
Прегледи: 269816x

Sr.AmazingHope.net - Шта је то НЛО и ванземаљци који су?