Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Шта је спиритуализам и окултно?

Натприродне, НЛО

473_spiritismus_okultismus.jpg

Шта је спиритуализам и окултно?

Додата: 05.09.2011
Прегледи: 202494x
Теме: Натприродне, НЛО
PrintTisk

Спиритуализам учи да духови покојника успостављање везе са људима путем медија. Медији су говорећи, писање, цртање, лечење, итд

Према Светом писму, познато је да "бесмртности душе" не постоји, они нису духови мртвих, али су манифестације пале (ђаво) анђео

Проповедник 9,5 - живи знају да морају умрети, а мртви не знају ништа. Ниједан знак одмазде већ у стању ни да добије само сећање на њих погинули.

Видовњаци су и сами преварени ако сматрају да путем медија говори духови умрлих људи.

Прва змија је била медиј

Змија је била најпаметнија од свих створења и зло, јер је некада посредника, "средње" и кроз њега довео човека на грех.

Мојсијева 3:1-6 - најпаметнија од свих поља животиње Господ је Бог створио. Жена је рекла: "Заиста је Бог забранио да једу са сваког дрвета у врту?" "Воћке у башти једемо" жена одговори змија. "Али плод дрвета у средини баште је Бог рекао:" Не једите од тога и не додирујте га, јер у супротном не умреш. "'О змија рече жени:" Нећете умрети, али Бог зна да чим једе истог стабла, отворене очи и ви ћете бити као Бог:. знаћете добра и зла "Када жена видела да дрво је било добро за храну и искушење да се осврнемо на дрво пожељно да се стекну разумевање, је својих воћа и јели. Она и њен муж, који је био са њом, а он је такође јео.

Ђаво је такође иницијатор доктрина о бесмртности човека ("бесмртности душе") Ово лажно учење већ проповедао први људи на "умрети, али ви ћете бити као богови ..."

То је доктрина о Сатани, каже да да је смрт је реална смрт, али то је нека врста транзиције у животу. Нажалост, то учење се сматра готово све религије, укључујући и неке хришћанске деноминације.

Када Сотона је успео да заведе људе на грех, не морају више да комуницирају са људима кроз ниже створења, али у сваком тренутку да користе људи који су свесно или несвесно отишла у руке.

Писмо забрањује прорицање и позивање духова

) Али тражи мртав

Исаија 8.19 - Наравно да кажете: "Питајте видовњаци и Дуцхарме, који шапућу и Твиттер." Он не пита народ Бог њихов? Да су мртви да живим?

Зато молимо мртвих, него Бог. Ако знамо да мртви не знају ништа и људи, упркос изричиту забрану Бога упитан духова мртвих, а онда долази ђаво и духови људи постају жртве опасне и фаталне заблуде.

Б) не пророчишта и гатаре

Мојсијева 18,9-12 - Када одете у земљу коју ти Господ Бог твој даје, ти нећеш научити да поступи по тим земљама грозне начине. Без обзира да ли ћете наћи онај који ваш син или ћерка је ватра! Исто тако, ни видовњак, пророк, гатаре, мађионичара, змија, аукционар духовима, видовитости, ни онај ко саветује мртав. Свако ко учини тако нешто мучно да се Господу! Управо због такве гадости Господ, Бог твој баци пре него вас.

Већ народ Израела из Господ је заповедио да пати између Орацле и чаробњаци.

Данас су, али само неки хришћани који траже мађионичари и пророчанства, па чак и оне прибегавају спиритистиц сеансе.

Ц) Израел цар Саул је умро због директног савет вашег Бога прибегла психички - средњи

Када је Бог напустио Саула за свој грех, Шаул да се консултује са "духом Орацле." Он је ходао ноћу у пророчанство Ендор и рекао јој да доведе до своје покојне пророк Самуило, бити у стању да се носи са тим. Орацле је наизглед у стању да произведе "дух" умрлог пророка. У ствари, то није био његов дух, али је Сатана, који је преузео облик пророка, и имитирали његов глас.

Цела прича је написано у Библији: 1. Самуилова 28,3-19

Сотона има моћ да трансформише и анђела светлости и самим тим лако да имитирају, као и карактеристике умрлих, као што је у овом случају. 2. Коринћанима. 11.14

У Савле случај, па чак и данас, као Сатана и његови пали анђели се користе као моћно средство обмане и његове истине понекад.

Доказује стихови 1. Самуилова 28,15-19. Мј. Саул је био "дух" је најавио да ће он и његови синови умре сутрадан. И тако се десило. А Савле је убијен само зато што разговарао са "пророчки дух" ...

1 Дневника 10,13-14 - Тако Саул је умро јер је издао Господа. Игнорисао због његове речи, па чак и отишао толико далеко да се консултује са пророчки дух, а не консултују са Господом.

Спиритуализам данас

а) Модерни спиритизам је настао у 19. веку, Фокс породичној кући у Хидесвилле. У присуству Фок две ћерке у кући дошла врста куцања, која је изазвала њихову пажњу. Питања може да буде боље и више чује лупкање у одговору. Од тог времена, спиритуализам прошири по целом свету.

б) Земља за проширење Цркве и духовности припремили ширење паганског учења о "бесмртности људске душе." Она је у црквама са спиритуализам и окултних шири као шумски пожар. У многим случајевима, свој духовни и признају да доктрине спиритизам, који повезани са њим.

в) спиритизам је двострук: спекулативна и верске. У спекулативни, где је новац посредују разне одговоре, постоји много једноставних обмане и лукавству. Последица је да многи мисле да је цео спиритизам је превара. То не одговара реалности.

д) најчешћи верске духовности

Седнице обично почињу са молитвом и читањем Писма, а понекад (!). Тек онда долази неки од такозваних транс средњи - или, у ствари, она улази у дух ђавола (демона, палих анђела)

И зато многи предвиђања да попуните су спиритисти верују да је учење од Бога и то је најбољи начин, после чега човечанство треба да иде. Божија реч нам, међутим, јасно и изричито наводи да је ђаволски доктрине.

Дела 16,16-18 - Једном, када смо отишли ​​да се молимо, срели смо роб који је имао духа прорицања и доведе је мајстора огромне профите од предвиђања будућности. Почела је за Павлом и за нас да хода и плакао: "! Ти људи су слуге Бога Вишњега да Вам најавимо да пут спасења" Када је требало много времена, Павле би могао више не носи, па се окренуо и рекао: у себи: "Ја вас команду у име Исуса Христа, дошао из ње!" У том тренутку је отишао.

Девојка, која је поруку у овим стиховима, апостоли су говорили ништа лоше, док разговарате о њима истину, а ипак дух говорио кроз њу ђаволском. Тако и је одмах ставио тачку на своје пословање, дух, који је доминирао, не поистовећује са Духом, у чије име апостола радио.

Роад то Пердитион

Спиритуализам наводи људе у пропаст, јер је ускраћена и дисторзију искупљења у Исусу Христу.

Према учењу духовности су сви људи бити спасени, па чак и самог ђавола. Који је живео овде лоше, ће имати прилику одржи кривицу у животу, и на крају постаје савршено биће.

Ово учење је у директној супротности са речима Христовим:. "Онај ко верује да ће бити спасени, који верујем да ће бити осуђен"

Спиритисти такође одбацују учење Светог Писма о анђелима и тврде да су духови мртвих, не верују у васкрсење, иако Библија адресе верни само нада за васкрсење.

Шта је окултизам?

Окултни знаци - мистериозни и скривене. Окултизам је стога понекад назива и "мистериозне наука" јер се бави мистериозним, натприродне ствари. Ово није наука у било ком строгом смислу, већ само додатно манифестација духовни утицај палих бића (Сатаниц снаге).

Окултно је хипноза, телепатија, астрологија, видовитост, итд ...

То је место за директне акције духовне моћи које су непријатељски расположени према Богу и људима. Исус предвидео да ће у последњим данима многи ће учинити велики чуда и чудеса, тако да превари чак и изабране ако је то било могуће. Маттхев 24,24-25

Спиритуализам и окултизам доноси и људе да вечне смрти, али и многе промене, уништава их и доводи до лекара који их не помогне.

Закључак: Чувајте окултизма и духовности

Не читају књиге које се баве овим питањима, сигурно не учествују сеансе. Мнохо људи на њихову радозналост и претрпео последице се осећају и данас. Ово укључује многе младе људе из посете заседања осећа се немирно, имају лоше снове ноћу виде духовним бићима, итд једини излаз из ових проблема је ИСУСА ХРИСТА! Задржимо Библију као једини извор репер описао у Јединог Истинитог Бога и стави на пуном оклоп Бога - Ефесцима 6.11 -17.

Ефесцима 6,11-12 - Обуците се у све оружје Божије, тако да можете стајати лукавства ђавола. Наша борба није против крви и меса, него против власти и силе света владара присутна мрака, против духовне силе зла у небеском доменима.

Преузето са сајта: ввв.добаконце.цз


Повезани чланци из категорије - Натприродне, НЛО

Видео - Поруке с неба, приказања Богородице

87_zjeveni_panny_marie_1.jpg Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице. Не можемо порећи ову чињеницу, јер то откривење је доказано у многим местима широм света.Шта је порекло Марије? Бог нам је послао њен истински ...
Додата: 08.09.2010
Прегледи: 197383x

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

355_ufo_china.jpg Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и ...
Додата: 15.02.2011
Прегледи: 214287x

Да служи Маје, одредила крај света до 2012?

311_mayan_pyramid_and_calendar.jpg Ово питање свакако изазов свакоме ко брине о овом питању. Морамо признати снаге које су у овом свету. То је Бог - љубав, владар свемира, али Луцифера, који је дошао у ...
Додата: 12.01.2011
Прегледи: 179033x

Лажни Месија новом добу и Маитреа

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Нев Аге" са овим речима, од 1984 више среће у свим новинама и информативним програмима. Човечанство жуди за, јер то више није на земљи са нама прошле. Нешто мора да се ...
Додата: 26.11.2010
Прегледи: 174837x

Приказања Богородице - истина о Марије

267_pope_virgin_marie.jpg Данас, Католичка црква је феномен приказања Богородице Марије, плач статуе, лечење извора. Ова места су постали Ходочашће сајт и посетили милиони верника широм света. Не можемо порећи ову чињеницу, јер ови ...
Додата: 16.11.2010
Прегледи: 245094x

Sr.AmazingHope.net - Шта је спиритуализам и окултно?