Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Кад кажу мир и сигурност, тада долази конфузија - а можда и да разговарају о безбедносним сада?

Знак пута, други долазак Исуса Христа

437_usa_v_proroctvi.jpg

Кад кажу мир и сигурност, тада долази конфузија - а можда и да разговарају о безбедносним сада?

Додата: 24.05.2011
Прегледи: 165466x
Теме: Знак пута, други долазак Исуса Христа
PrintTisk

1 Солуњанима 5,2-6 - ". Ти знаш врло добро да дан Господњи доћи као лупеж по ноћи Што би се рекло:" То је мир, не угрожавају нас, изненада се превазићи, као судбина жена у раду бола, и побегне. А ви, браћо, нисте у тами, да ће тај дан изненади као крадљивац. Ви сте сви синови светлости и синови дана. Не ноћи или таме. Дакле, не спавам као остали, него да нас гледају и да се трезни. "

Овај догађај, који ће ускоро погодити људе света. Како се припремити за овај догађај?

Напомена речи, и одједном као лопов у ноћи. Дан Господњи долази као велико изненађење за људе света. 8. Волуме "Сведочанства за Цркву", да је на страни 37 каже: "људи овог света ће се ускоро састати са велико изненађење". Текста на страни 28 на следећи начин сличан начин: "Ми који знају истину, треба да се припреми за оно што је чим велико изненађење пад на овом свету."

Међутим, Апостол Павле каже: "А ви, браћо, нисте у тами ..." Божија деца хода у светлу. А шта изненадило свет нас не изненађује. Морамо да знамо шта долази и припремити за то. Али, ако се не припреме, ми смо ухваћени у замку. Ми знамо шта лежи пред нама, само зато што смо били у стању да се припреми.

У тексту смо управо прочитали, постоји један врло занимљив податак у вези време овог догађаја. "Када они кажу:" То је мир, не угрожавају нас, ту је изненада превазићи судбину. "Неки преводи преведе" на мир и безбедност ". То су две речи којима ми данас често срећемо у медијима Филипс каже да енглески превод Библије." Ви добро смо свесни да је дан Господњи доћи ће као неочекивано, као ноћ разбијање у кући. Када људи кажу "мир и безбедност", ухваћен у пропаст. Нови енглески превод читамо: "Када се говори о миру и безбедности, онда су изненада дошли до катастрофе."

Зар мир и безбедност само оно што је данас тако често разговарали?

Дозволите ми да адресу вашу пажњу на две главне силе света, што је (и да ће наставити да постану), рађање проглашења мира и безбедности. Први од њих је римског папе и други САД.

Ако отворите Библију у књизи Откривења, видимо да су све њене 13. поглавље је посвећено представљању ове две велике силе. Први део овог поглавља разматра звери - и ми знамо да ову звер је леопарда у облику папства. У трећем стиху читамо да је један од њених глава изгледа као смртно рањен, али је рана била оздравио. А шта онда? "Цела земља је прошла у дивљења након звери." Нема сумње да смо сви размишљају о овим стиховима, када је папа узео историјског путовања у земљу у УН - као амбасадор мира. Мир и мира је још увек на оно што свет жели.

Остале Члан 13 поглавља књиге Откривења се плаћа са два рога. Шта је ово створење? То је Сједињене Америчке Државе, које су приказане у овом поглављу, био је руку папства. То је оно што је право дешава пред нашим очима.

Не пропустите ове две важне тачке: папство преузима иницијативу у глобалном мировном покрету и САД говоре о исто време обезбеђујући сигурност света - што је и велика жеља садашње генерације.

Обе ове људске тежње су комплементарне и међусобно повезане. Шта људи мисле кад чују реч безбедност? Размишљање о савременом свету, материјално богатство, како о њима ће бити болесни, или за негу старијих особа. Једноставно речено, размишља о свему што доприноси да се обезбеди њихов живот на овој земљи. А сада ту је програм дизајниран да осигура да амерички грађани ново име - да се обезбеди сигурност хвала.

САД објављују да је безбедност не само своју земљу, већ се односи и на све остале грађане овог света. Зато је велики и амбициозан глобални дневни ред.

Тринаестом поглављу ове књиге Откривења показује папство и Сједињених Америчких Држава, као што рукују у великог програма да обухвати цео свет. "Они ће клекну пред њом све становнике земље." Звери, да папство. Звер са два рога је само онај који изазива света да би ово. Дванаести стих ове главе стоји: ".. У име прве звери врши сва моћ коју чини земљу и њене становнике да се клечећи пред прве звери је оздравио од својих смртни ударац" разлог зашто људи данас о ова два велике силе су заинтересовани у, је да је циљ обезбеђивања мира и безбедности, који затим доводи до уједињења свим областима живота.

Узмимо, на пример, заједничко европско тржиште. На чему се заснива ово тржиште? Заснован је на мир и безбедност. Који је разлог за консолидацију рада и пословања? Шта је основа екуменском покрету? Зашто цркве покушавају да уједине своје напоре? Да гарантују мир и безбедност. И многи људи заиста мисле да ће се њихови проблеми решавају захваљујући постојању ових удружења.

Папства и вођства САД у свету (мада у веома кратком времену) ће мислити да се мир и безбедност је постигнут - или скоро постигнут.

Сада, видите како све ово одговара у Исаији у 8. поглављу Бога. То је невероватно! Посланик очима гледа кроз све векове до наших времена.

Исаија 8,9-10 - клубова, нације, и кише, и све далеким земљама, слушајте: Рука и кише, руку и кише! Гротло план и падова, говор и не попунити, јер је Бог са нама - Имануел!

То је остатак Божји народ, они који држе заповести Божје и веру у Исуса. (Откривење 12:17) Обавештење сада да они не треба да буду укључени у ове асоцијације - то је једна ствар коју желим да одбије вашу пажњу.

Исаија 8,11-12 - Господ ми је рекао, када сам схватио чврсто руку и упозорио ме да се ћути од људи: "Не кажем да издају све што је овај народ зове издаја Шта они плаше. од страха и не бојте се.

Оно што контролише овај народ? Страх! Страх од њихових неиспуњених потреба, страх од рата, страх од многих ствари. Папа и САД морају да буду у првим редовима глобалног уједињења. Црква и пословним удружењима, народа и заиста цео свет мора заједнички уједине. Божији народ о томе, али то чуо све раније:

Исаија 8,12-14 - "Не издају све што је овај народ зове издаја Које су боје страха и не плашите се само Господ над војскама, да ли се свети -.. Држати га од страха , само се плашити да га Он ће постати храм оба дома Израела, посрће и пада стена, заробивши становници Јерусалима и људе..

Исаија 8,16-17 - Затвара сведочанство, печат закон међу својим ученицима. (Овде је порука печата, у суботу је поново истакнута у акта.) Ја ћу сачекати Господа, који је сакрио лице своје од дома Јаковљева, ја сам на чекању за њега са надом. Ево - ја и деца ми је дао Господ, ми смо у Израелу, као знаке и чудеса од Господа над војскама, који борави на гори Сиону.

Док цео свет гледа у удружења и синдиката, који су заједно повезани на решавање проблема човечанства и обезбедити мир и сигурност, Бог каже свом народу: "Не дружити са њима, погледај горе, изгледа да се Господу."

Исаија 45.22 - Турн Ме, да ли сте сачували, сви крајеви земље - јер ја сам Бог и нико други.

Сада имамо решење за овај проблем. То је вера да ће Бог спасити народ и он ће нас водити кроз "велико изненађење". Конверзија Богу. То је управо у супротном смеру него изглед човека, што га чини немогућим да групишете све на свету да реше своје проблеме.

Америчко друштво, међутим велики, не могу да елиминишу проблеме човека. Као што је Дух пророштва каже: "бориле се узалуд, да консолидује пословање да се обезбеди основа." 9Т 13. владе у свету не може да реши финансијске проблеме уколико прате планове који следе. А још мање је могуће решити духовне проблеме папства људи - када је људи извео чињеницу да, на месту Христа, човек изгледао.

А порука за данас, као што нам је Бог дао у својој књизи: "Гле, Бог твој." Обратите пажњу како се речи у Јеванђељу по Луки у 21 поглавља, који показује историјско уништење Јерусалима и мрачног доба и простире се на крају времена. У 25. стиху каже: ". Неће бити знаци у сунце, месец и звезде" - Видели смо то Да су знаци већ се појавио "и на земљи невоље народа, беспомоћни, где хук Иди на ваљање море. 26 људи умиру од страха и ишчекивања онога што долази на цео свет. "Људи умиру од страха и ишчекивања онога што долази на цео свет.

Овде је опет помиње, страх. Страх доминира данашњих људи, оних који су пре неколико година, чак је сматрао да би то слушају папу, али сада су спремни да га следе. Зашто? Плаше се због нечега што они сматрају да је много горе него папство.

Исус каже да људи у овим последњим тренуцима историје ", умиру од страха и ишчекивања онога што долази на цео свет." Када се на то гледате, погледајте шта су, како смо их страх и ми ћемо сарадник изнад кластера. Ми смо се у ситуацијама када мислимо да је једини начин да изађу из проблема је укључена на неки начин у овим заједницама. Али оно што Исус каже овде? Лук. 21:28 "Када то почне да се догоди, исправите се и подигните главе своје јер је ваше откупљења је близу."

Ускоро, врло ускоро, сви људи света подељен на два табора, они траже до човека и оних који припадају Богу, за оне који гледају око себе, и оних који су у потрази горе.

Ево она је линија поделе. Сада се поставља питање. Ако Бог зна будућност и ако зна да све ово долази, како да образују своје људе? То неће бити обуке, који помаже да пронађете, погледајте Богу, место за човека? И као што се то дешава?

У књизи Пут до здравља и животне средине хармонију каже: "Ми смо склони да траже подршку и разумевање, а не на Исуса, нашим пријатељима." Да, наша природна тенденција је да се поглед на људе. Он је ли то свако мало дете. И то је савршено у реду. Свако од нас ће икада ударио палац и отрча плаче за маму. У реду је, кад ли то мало дете. Али, има доста одраслих, драги пријатељи, који су у тешкоће и не могу мислити на ништа у односу на друге који се пресавија у помоћ било ког другог људског бића. И све "врба" Наравно, не само у римске цркве. Скоро сви чланови људске породице да се обрате за помоћ другог лица, ако имате неког таквог.

Али ако успемо у том дану "велико изненађење", а не да буде уништена, морамо да научимо да се осврну на Бога и да не човек!

И тако мене гледају као Бог нас води до тог искуства. "Боже, кроз Његове милости и верности, често омогућава оних у којима смо ставили наше поверење да смо успели смо тако сазнали како је лукав да се поверење у човеку и да га је наше спасење..", Нпр Бела - МХ 486тх

Шта је онда да је Бог једини начин можемо научити лекцију? Дакле, она нам омогућава да разочарам људе. Да ли сте икада били разочарани у човеку? Шта све ово било добро?

Јеремија 17,5,7 "Проклет је човек који се узда у човека, ослањајући се само на тело и срце одврати од Господ благослови. Је човек који се узда у Господа, који верују Господу."

Ускоро, велико изненађење када је поплава свету, кад људи схвате да су преварени у пропаст змај, звер и лажни пророк, само да су разговарали о миру и безбедности, онда ће бити страшно за њих да се пробудим. од истока према западу је знак хорор, хорор шири од једног пола на други. Цео свет је у крајњој расулу. Земљотрес, град олује. Сва путовања су отворени за уништење. Али, пазите се! Поред свих разорних ефеката биланса можете чути песму Божјег народа:

Псалам 46,1-2 - ".. Бог је наш уточиште и снага, помоћ у невољи и увек је доказано Зато не брините, чак и ако је поништио и земље"

Шта год да се деси, не ослањајте се на људе. Владе су рођени и умиремо, али наш безбедност на њима није. Када се тај велики верски лидер који је водио људе да мењају по закону Божијем, баци доле и цео свет је - као Француске револуције варп -. Надамо се да човек у светилишту Исуса Христа

Исаија 45, 22 - "Окрени ме и до спасења, сви крајеви земље."

Бог нас је створио за овај дан још. И тако, када те неко разочара данас, сетите се како је то добро. Ако је велико разочарење, а затим смо добили велику лекцију, ако је мали, онда имамо бар малу лекцију. Корак по корак, да нас не научи да гради човека, али Исуса Христа. То ће нас припремити да успе ако се велики пад Вавилона као млин-камен, бачен у море. Божја деца ће постати потпуно безбедно, јер сидро има фирму у небеском светилишту.

Молитва: "Драги Оче, Хвала вам толико за овај невероватан пророчанство светло, осветљава нас на путу који предстоји нам изабрали да буду они који су научени од Бога док је свет говори о миру и безбедности, нам истина.. мир који долази само од вас једног Дај нам прави безбедности, која је само наћи у вас да ли смо спремни за разочарење овог света, јер је наша сидро је на небесима за славу Исуса.... Амин.

Извор: велико изненађење - ВД Фразее


Повезани чланци из категорије - Знак пута, други долазак Исуса Христа

Приближавање суд Божији - спремите се!

303_bozi_soud_milenium.jpg Многи људи би се другачије живи, ако су схватили да ће њихов живот бити једног дана судити на искушења. Божији суд је такав важан догађај који би требало да се бави ...
Додата: 04.01.2011
Прегледи: 183986x

Драматично повећање броја земљотреса!

392_katastrofykont.jpg Стално се повећава број земљотреса широм земље. Многи људи доживљавају промене и абнормалности природе и почињу да схватају да није све у реду. Они су схватили да се нешто дешава, шта ...
Додата: 11.03.2011
Прегледи: 295389x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 175925x

Маитреја - симулирају долазак Исуса Христа

67_maitreya.jpg Сатана, већ покушавају да опонашају и да ће све опонаша долазак Исуса Христа.Исус је јасно рекао детаље његовог другог доласка, и више пута упозоравали да ће непријатељ покушати да опонашају долазак ...
Додата: 12.08.2010
Прегледи: 206465x

Покајте се - сада је најважније!

484_pokani.jpg Матеј 4.17 - Од тада поче Исус проповедати "! Покајте се Царство Небеско је близу!"Када је Исус Христос и Јована Крститеља проповедао у близини царство небеско, прво позвао и позвао народ ...
Додата: 25.09.2011
Прегледи: 214426x

Sr.AmazingHope.net - Кад кажу мир и сигурност, тада долази конфузија - а можда и да разговарају о безбедносним сада?