Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Зашто религиозни људи морају да пате?

Полазна тачка, шта да радим?

193_trpici_verici.jpg

Зашто религиозни људи морају да пате?

Додата: 29.10.2010
Прегледи: 130902x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Сигурно сте се икада питали зашто тако много патње у свету. Да, наша земља је сада влада зло као Сатана, који је збачен у нашој земљи. Он је ту да води народ против Бога док други долазак Исуса Христа, који чини зло краја.

Откровење Јована 12,7-9 - борба се догодио небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али без резултата. Небо није место за њих налази и велики Драгон - древне змије зове ђаво и сотона, који вара цео свет - био је свргнут. Он је пао бачена на земљу и његови анђели су били баци се са њим. Луцифер није ђаво са роговима, је веома интелигентно биће. Он је лагао у небо и пребачен у побуни од стране наше Земље, који се налази донео први људи Адам и Ева.

Али зашто пате и људи који верују у Бога?

Матеј 5,4 - "Благо онима који плачу, јер ће се утешити.

Плакање о којима постоји реална штета говори над грехом. Исус је рекао: ја зовем када сам подигао са земље, све ћу привући људе да себи (Јован 12:32). Када се погледа како је Исус разапет је на крсту признаје грешност људске природе. Сазнаје да је ово наш грех који распет Господ славе, па са сломљена срца плаче грехе и кајање.

Исусове речи, али и поруку о удобности за људе који имају туга и жалост. Жалост нас не утиче претерано.

Јеврејима 12,7-11 - Када покренете тестове неопходне за образовање и Бога да вам делује као своју сопствену децу. Да ли постоји дете које не кажњава отац? Образовање присуствовали сви, без ње не би своју децу, пола лед. Када смо тежак њихове физичке родитеље који нас подигао, ми смо већ треба да у Оцу духова и добити животу? Они су донели смо се кратко, по свом нахођењу, али он за наше сопствене користи, да се удео у његове светости. Образовање је у овом тренутку не изгледа лепо, али хладно, али је касније они који су кроз њега, чиме плод правде и мира.

Коначно, сваки тест изгледа да колико је тешко и горко, ми смо постали благослов, ако га прихвате вером. Било патње која се земаљска задовољства, постаје средство за нас да наше мисли на небо. Многи не би прихватили Исуса, ако је патња подстакне траже помоћ за њега.

Живот тестови су Божије инструменте, лишавајући природу наших прљавштине и неједнакости. То је бол када отесаваји, рендисано, брушено и полиране. То је лако да импресионира абразивни точак. Али Фреестоне је спремна да заузме своје место у небеском храму. Мастер бескорисно материјала и плаћа пажљиви и темељно рад. Само ретке и драгог камења млети.

Господ помаже све који му верују. Религиозни људи постигну велике победе. Они ће много научити. Ће доживети велико искуство.

Наш небески Отац никада опростити онима који доживљавају бол. Христос подиже сломљеног срца и плаче чисти срцем, све док он постаје његов стан.

Откривење 3,19 - Као и многи, као ја волим, ја прекор и казнити: да се ревносно дакле, и покај се.

Међутим, када ћемо доћи до проблема, делују углавном као Јакова. (Постање 32,24-30). Ми мислимо да су све тешкоће, непријатељ је руку у мраку слепе борбе док се не исцрпе своје ресурсе и још увек не нађе утеху и избављење. У зору, додир Бог јавио Јакову, који заиста борили са - анђео уговора. Затим, плач, и пао немоћни у руке вечне љубави, да се благослов, после чега многи жељеног.

Такође, треба да науче да тестови су благодет, да не презирем Богу, образовање, или означавање, када смо пронашли грешку.

Посао 5,17-19 - Ево, срећан је човек кога Бог цоррецтетх: зато презире не ти цхастенинг од Свемогућег: За болове је он гради, и биндетх се: он воундетх, а руке да целину. Он ће доставити те у шест невоља: Да, у седам тамо неће зло додир теби.

Исус долази на сваку пати, да га излечи. Његово присуство олакшава тугу, бол и патњу.

Бог жели да остане у тихом болу, болело срце. Он жели да подигне очи и погледа на његов драги и воли лице. Он нас жели да схвати руку, ми смо гледали у њега у једноставном вером и дозвољено му је да нас води. Његово срце осећа нашу бол, тугу и суђења. Он нас воли вечну љубав и око нас са својим доброте и самилости. Ми би требало да обрате више пажње на Господа Исуса, и даље мислим на његову доброту. Он је човек уздиже изнад свакодневне бриге и проблеме, и доводи га у царство мира.

1 Јованова 5,4-5 - Све што је рођено од Бога побеђује свет ради. И ово је победа која побеђује свет: наша вера. Ко је тај што побеђује свет него онај који верује да је Исус Син Божији?

Веран мора да научи понизности и вере у Христа и Његово вођство. Тек тада ће се ангажовати са њим у краљевство Божје. Срца Божији човек "потребу" да се са мојим од себе, али је тестиран један разуме колико је слаба и ослобађа Христа у своје срце.


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

1. Ко је извор живота?

83_cesta_ke_kristu.jpg Наш небески Отац је извор живота, истине и радости. Лепој земљи, није носио било трагова деструкције и псовке греха. Цео предивној природи показује велику љубав према Богу. Све је савршено за ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 115839x

7. Промена срца - вере и закона - Пут Христу

273_cesta_ke_kristu.jpg "Ко је у Христу, ново је створење Шта је то старо је прошло, ново је дошло." (2 Коринћанима 5:17)..Не могу рећи тачно време и тачна локација, или не успе да идентификује ...
Додата: 22.11.2010
Прегледи: 128119x

Исус Христос, Његов живот, смрт и васкрсење

275_jezis_kristus_2.jpg Једино средство помирења за људски грех које је Бог у Исусу Христу. У свом животу савршене послушности Божјој вољи, његове патње, смрти и васкрсења. Они који вером прихвате ово искупљење може ...
Додата: 25.11.2010
Прегледи: 225586x

8. Раст Христа, промене у природи - Пут Христу

304_cesta_ke_kristu.jpg Раст Христа - да промени наше природеМислите Христове љубави, лепоти и савршенству његове природе. Мислите Христа у самоодрицање, смирење у Христу, Христос у чистоти и светости, Христос у својој неизрецивог љубави ...
Додата: 07.01.2011
Прегледи: 130853x

Једини начин да се небо

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Исус Христос је живео, страдао и умро да би нас откупи. Бог дозвољава свом љубљеном Сину да дође из света славе на овом Вицкед Ворлд греха, напустио славу и част и ...
Додата: 13.12.2010
Прегледи: 141256x

Sr.AmazingHope.net - Зашто религиозни људи морају да пате?