Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Зашто религиозни људи морају да пате?

Полазна тачка, шта да радим?

193_trpici_verici.jpg

Зашто религиозни људи морају да пате?

Додата: 29.10.2010
Прегледи: 155292x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Сигурно сте се икада питали зашто тако много патње у свету. Да, наша земља је сада влада зло као Сатана, који је збачен у нашој земљи. Он је ту да води народ против Бога док други долазак Исуса Христа, који чини зло краја.

Откровење Јована 12,7-9 - борба се догодио небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али без резултата. Небо није место за њих налази и велики Драгон - древне змије зове ђаво и сотона, који вара цео свет - био је свргнут. Он је пао бачена на земљу и његови анђели су били баци се са њим. Луцифер није ђаво са роговима, је веома интелигентно биће. Он је лагао у небо и пребачен у побуни од стране наше Земље, који се налази донео први људи Адам и Ева.

Али зашто пате и људи који верују у Бога?

Матеј 5,4 - "Благо онима који плачу, јер ће се утешити.

Плакање о којима постоји реална штета говори над грехом. Исус је рекао: ја зовем када сам подигао са земље, све ћу привући људе да себи (Јован 12:32). Када се погледа како је Исус разапет је на крсту признаје грешност људске природе. Сазнаје да је ово наш грех који распет Господ славе, па са сломљена срца плаче грехе и кајање.

Исусове речи, али и поруку о удобности за људе који имају туга и жалост. Жалост нас не утиче претерано.

Јеврејима 12,7-11 - Када покренете тестове неопходне за образовање и Бога да вам делује као своју сопствену децу. Да ли постоји дете које не кажњава отац? Образовање присуствовали сви, без ње не би своју децу, пола лед. Када смо тежак њихове физичке родитеље који нас подигао, ми смо већ треба да у Оцу духова и добити животу? Они су донели смо се кратко, по свом нахођењу, али он за наше сопствене користи, да се удео у његове светости. Образовање је у овом тренутку не изгледа лепо, али хладно, али је касније они који су кроз њега, чиме плод правде и мира.

Коначно, сваки тест изгледа да колико је тешко и горко, ми смо постали благослов, ако га прихвате вером. Било патње која се земаљска задовољства, постаје средство за нас да наше мисли на небо. Многи не би прихватили Исуса, ако је патња подстакне траже помоћ за њега.

Живот тестови су Божије инструменте, лишавајући природу наших прљавштине и неједнакости. То је бол када отесаваји, рендисано, брушено и полиране. То је лако да импресионира абразивни точак. Али Фреестоне је спремна да заузме своје место у небеском храму. Мастер бескорисно материјала и плаћа пажљиви и темељно рад. Само ретке и драгог камења млети.

Господ помаже све који му верују. Религиозни људи постигну велике победе. Они ће много научити. Ће доживети велико искуство.

Наш небески Отац никада опростити онима који доживљавају бол. Христос подиже сломљеног срца и плаче чисти срцем, све док он постаје његов стан.

Откривење 3,19 - Као и многи, као ја волим, ја прекор и казнити: да се ревносно дакле, и покај се.

Међутим, када ћемо доћи до проблема, делују углавном као Јакова. (Постање 32,24-30). Ми мислимо да су све тешкоће, непријатељ је руку у мраку слепе борбе док се не исцрпе своје ресурсе и још увек не нађе утеху и избављење. У зору, додир Бог јавио Јакову, који заиста борили са - анђео уговора. Затим, плач, и пао немоћни у руке вечне љубави, да се благослов, после чега многи жељеног.

Такође, треба да науче да тестови су благодет, да не презирем Богу, образовање, или означавање, када смо пронашли грешку.

Посао 5,17-19 - Ево, срећан је човек кога Бог цоррецтетх: зато презире не ти цхастенинг од Свемогућег: За болове је он гради, и биндетх се: он воундетх, а руке да целину. Он ће доставити те у шест невоља: Да, у седам тамо неће зло додир теби.

Исус долази на сваку пати, да га излечи. Његово присуство олакшава тугу, бол и патњу.

Бог жели да остане у тихом болу, болело срце. Он жели да подигне очи и погледа на његов драги и воли лице. Он нас жели да схвати руку, ми смо гледали у њега у једноставном вером и дозвољено му је да нас води. Његово срце осећа нашу бол, тугу и суђења. Он нас воли вечну љубав и око нас са својим доброте и самилости. Ми би требало да обрате више пажње на Господа Исуса, и даље мислим на његову доброту. Он је човек уздиже изнад свакодневне бриге и проблеме, и доводи га у царство мира.

1 Јованова 5,4-5 - Све што је рођено од Бога побеђује свет ради. И ово је победа која побеђује свет: наша вера. Ко је тај што побеђује свет него онај који верује да је Исус Син Божији?

Веран мора да научи понизности и вере у Христа и Његово вођство. Тек тада ће се ангажовати са њим у краљевство Божје. Срца Божији човек "потребу" да се са мојим од себе, али је тестиран један разуме колико је слаба и ослобађа Христа у своје срце.


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Промене у Библији превода

512_zmeny_v_prekladech_bible.jpg У чешком језику на недавно повећање броја Библије превода. Поред Васељенски Превод је на располагању не само да заврши превод и студијских Чешке Библе21, али и Јерусалим Библија, Библија и Јеховини ...
Ажурирано: 16.11.2011
Додата: 16.11.2011
Прегледи: 266457x

Исус Христос је Бог створио или биће? - Део 1

374_jezis_kristus_1.jpg Сви ови стихови су да нас доведе до реализације да је Бог, Створитељ универзума и све животне дошао лично на земљу у телу човека, Исус Христос је умро за наше грехе. ...
Додата: 10.03.2011
Прегледи: 208629x

Видео - Исусе

199_film_jezis.jpg Исус Џон Хеиман се посматра и већина преведена филма у историји филма.Овај филм је историјски блиско на живот Исуса Христа.Ко је Исус? Ово питање има за циљ да одговори познати продуцент ...
Додата: 03.11.2010
Прегледи: 276856x

7. Промена срца - вере и закона - Пут Христу

273_cesta_ke_kristu.jpg "Ко је у Христу, ново је створење Шта је то старо је прошло, ново је дошло." (2 Коринћанима 5:17)..Не могу рећи тачно време и тачна локација, или не успе да идентификује ...
Додата: 22.11.2010
Прегледи: 150456x

4. Признање - Пут Христу

167_cesta_ke_kristu.jpg Исповести"Онај ко покрива своје грехе неће напредовати, а ко признаје и оставља их неће бити милости" (Приче 28,13).Услове под којима могу да добију опроштење од Бога, слободан, фер и разумно. Господ ...
Додата: 07.10.2010
Прегледи: 153461x

Sr.AmazingHope.net - Зашто религиозни људи морају да пате?