Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Зашто постоји зло?

Полазна тачка, шта да радим?

59_snake.jpg

Зашто постоји зло?

Додата: 02.08.2010
Прегледи: 166787x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

Сигуран сам да сви се слажу да је наша земља је зло. Постоји врло јак и активан.

Где су они из? Зашто?

Библија говори о побуни против Бога на небу. Лучоноша моћни анђео - Луцифер желео да буде једнак Богу и он је на небу, где нико није знао за грех, крив је Бог. Он је говорио о томе да је Бог правила само апсолутну власт, и зато сви морају слушати га из страха.

Исаија 14,12-14 - Како сте пали са неба, о Зорњача, син зоре! Ти су бачена на земљу, ви који некад положили мале народе! Сте рекли у свом срцу, ја ћу уздигне до неба, ја ћу подићи мој престо изнад звезда Божијих ћу седети устоличен на гори окупљања, на крајње висине свете планине. Ја ћу пењати изнад врхова облака, ја ћу учинити као Свевишњега.

Откровење Јованово 12,7-9 - борба се догодила небу: Михаел и његови анђели борили против змаја. И Змај и његови анђели борили, али ништа не може учинити. Небо није пронађена за њих уместо, као и велика змаја - да се стара змија, звана ђаво и сотона, који вара цео свет - био збачен. Он је био бачен на земљу и његови анђели су бачени с њим.

Луцифер није ни дјаво са роговима, то је изузетно интелигентна бића. Лагао на небесима, и окренуо побуна у нашој земљи од стране лаж је он направио прве људе Адама и Еву.

Прва Мојсијева 3,1-5 - најпаметнија од свих поља животиње Господ, Бог је направио. Он је рекао својој жени: "Зар Аллах неће јести сваког дрвета у врту?" Плод стабла у врту једемо ", рекао је жена змија." Међутим, плод стабла у врту рече Бог, не једе, нити ће вам додир, иначе ћете умрети. "То је змија жена рече:" Ти умре, али Бог зна! Да када дрво јести, онда ваше очи ће се отворити, а ви ћете бити као Бог: Знаш добро и зло ".

Римљанима 5,12 - Грех је дошао у свет кроз једног човека греха и смрти дошао. Смрт је затим се проширила на све људе, јер сви згрешили.

Откровење Јованово 16.14 - Они су духови демона, који је имао ознаке и заснива се на краљеве земље и широм света, да их скупи на бој на велики дан који је Бог Свемогући.

Од тада, Сатана нервира људе и читавог народа против Бога и једни друге. Ако Бог одмах ударио тешко, појавио се у срцима свих бића у универзуму, страх и питање "Луцифер није истина?" Зло као опција неће бити уклоњена. Дакле, Бог је дао Сатана време да се манифестује. Када је направио први човек почео да делује као моћан зло у нашој земљи је Сатана и његови анђели на Земљи срушено. Земља постала позоришта за читав универзум.

1 Коринћанима 4,9 - Чини ми се да је Бог одредио нам апостоли последње место у низу, као што смо осуђени на смрт су постали спектакл на свету - људи и анђела.

Зло не може бити уништен насиљем, али су морали да се превазиђе Божија природа љубави и правде.

Галатима 4,4 - Али, када је време оствари, Бог је послао свог Сина, рођеног од жене, рођен под законом, да откупи онима који су по закону, прихватамо право сонсхип.

Исус - Син Божји морао да покаже свету карактер Створитеља, који воли своје креације. Иако доигравање за преступ закона Божије је смрт, Бог нас воли толико да је дао свог Сина да умре уместо нас.

Јн 3:16 - Јер Бог је тако заволео свет да је дао свога јединородног Сина, да ко год верује у њега не пропадне, него да има живот вечни. Бог не посла Сина свога у свет да суди свету, него да се свет кроз њега може да буде сачувана.

Читав универзум чуда: Творац умрети у свом стварању.

1 јан 4,9 - У том је показао Божју љубав за нас да је његов син, Јединородног, Бог је послао напред у свет да му се кроз живот.

Чак и док стојим на Земљи, зло Луцифер, али је поражен и казна чека њега. Исус је само полазну тачку и наде за све нас који га прихвате у моје срце. Који се Исусова смрт за наше грехе и тиме добили ослободити од зла, моћи ће да се врате у Оца, Створитеља - Бога Љубави.


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Ко је Исус Христ?

77_jezis_kristus.jpg Центар цела Библија је живот и смрт од највећих људи у историји света, Исуса Христа. Од свог рођења у нову еру се рачуна, иако је рођен у штали, и утицао на ...
Додата: 30.08.2010
Прегледи: 179916x

Суботу као спомен стварања, с обзиром на однос са Богом

417_sobota_pamatnik_stvoreni.jpg Погледајмо самом почетку Библије, Књига Постања. Овде је писано о стварању нашег света. Ми смо сазнали да је Бог створио овај свет у шест узастопних дана и почину у седми дан. ...
Додата: 28.04.2011
Прегледи: 176888x

Буди у Кини и шире Јеванђеље

298_cina.jpg Азија је највећи позориште двадесетог века. Ниједан други континент света не указују на много о најмоћнијих покрета - политичке, социјалне, образовне, и духовни. Питање је да ли на неком другом континенту ...
Додата: 19.12.2010
Прегледи: 167931x

Пророчанство да је Исус Месија предсказује

191_jezis.jpg Појединачни књиге Старог Завета су писане у годинама 1400-425 пре Христа и налази у њима око 60 до 270 великих и малих Месија пророчанства о рођењу, животу и смрти Исуса Христа. ...
Додата: 24.10.2010
Прегледи: 255552x

Бог и неправде у свету

314_ukrizovani.jpg Зашто постоји толико зла и патње? Зашто Бог не интервенише и учини нешто? Многи људи питају да ли је Бог био тако давно би урадили нешто. То су веома честа питања ...
Додата: 17.01.2011
Прегледи: 187700x

Sr.AmazingHope.net - Зашто постоји зло?