Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

Тренутни светске догађаје

355_ufo_china.jpg

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

Додата: 15.02.2011
Прегледи: 192955x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и медији и штампа, многи би радије не помиње у медијима.

Милиони људи широм света су недавно видели на телевизији и интернету два чудесан феномена: сија НЛО лебди у Јерусалиму Роки Катедрала и етерична фигура у белом на белом коњу јахање кроз публику окупило се у Тахрир тргу у Каиру, Египат, снимљене на видео. Многи људи лети у ваздуху и откривају много различитих верских симбола духовно.

Према Бенџамин Крем, ове знаке и чудеса знаци да Хералд изглед Маитреја, Учитељ света, у јавној арени. 14. Крем јануара 2010 је најавио да прве појаве Маитреја (инкогнито) на телевизији. Од тада, 29 - пута појавио на телевизији у САД и другим разговора може се ускоро очекивати у Северној и Јужној Америци, Јапану, Европи и остатку света.

Шта значе ове појаве? Ко их ствара? Шта је њихов значај?

Откровење Јованово 16,14 - Они су духови демона раде чуда, а на основу краљеви земље и света, да их окупи у бици код тог великог дана Бога Свемогућег.

Дакле, да разуме силе на овом свету, морамо да проучавамо Библију и прочитате оно што пише о Исусу Христу. Библија каже да је Исус Христос Син Божији, Спаситељ, али и да суди земљи.

Пажњу на многе цркве и њиховим традицијама. Библија говори о нечему осим година традиције, измењен и допуњен католичке цркве, па чак и многих протестантских цркава. По хришћанској доктрини се обуче у бесмртност душе, које Библија нигде не чита, што омогућава проширење духовности и утицаја Сатане чуда.

Проповедник 9,5-6 - живи знају да морају умрети, а мртви не знају ништа. Ниједан знак одмазде већ нису у стању да добије само сећање на њих страдао. Њихова љубав и своју мржњу, страст све је нестало. Нико неће имати удео у свему што се дешава под сунцем.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер сам Сатана претвара у анђела светлости! Због тога постоји ништа посебно када је његов захтев да се слуге праведности. Али на крају су пад, како је заслужује.

Мојсијева 19,31 - немојте да се обрате духова и чаробњака, Орацле. Не тражи њих и да их упрљати. Ја сам Господ Бог твој.

Супернатурал појавама, усева кругови, НЛО, па чак и појаве духова, укључујући Богородица = Сотона духовности је зачетник зла.

Већ у рај природе живота и смрти, Сатана лагао људима и сада да има довољно времена појачао своју лаж. Они покушавају да скрене људима од Бога и то је шокантно натприродне феномене. Спиритизам не прави разлику између добра и зла, она открива духови свих ликова и говори против Библије. Често, међутим, под маском хришћанства, што није у складу са Законом о праву Бог по Библији. Када људи виде натприродне моћи које има сотона моћан Ангел, само напред и да ће веровати да је Бог њихов непроменљиви закон промени, али будите опрезни, то је још увек само лаж.

А зашто ови феномени су сада корак до?

То је, дакле, да је долазак Исуса Христа - прави Спаситељ, и владар света и универзума долази. То је један од знакова, што је написано у Библији, који је већ испуњен. Цео свет је повезан са тзв Њу ејџ покрет, који треба да омогући њиховим чудима и натприродним искуствима симулирају долазак правог Спаситеља. Сатана има велику моћ, а његова имитација долазак Спаситеља биће глобална и веома импресиван. Населе чак и у храм Божји и да ће дати као Бог.

Ко је не познаје речи Библија - Реч Божја ће бити преварени! - Бог нам упозорење - "Ево, ја сам вам унапред рекао."

Матеј 24.11 - и многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Матеј 24,23-25 - Ако би неко рекао: "Ево, Месију је овде! "Или," Ево га! "Поверење. Устани лажне месије и лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари, ако је могуће и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

2. Солуњанима 2,3-4 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога!

Када треба да постане један од натприродног искуства и открића молимо Исусу Христу, Господу нашем, наш Спаситељ и милостив судија, кога је Бог Отац дао све снаге. Он једини има моћ да интервенише и без нас из руку демона!

Дела 4, 10-12 - Зашто сви ви и цео народ Израела да објави да је овај човек стоји пред вама здрав у име Исуса Христа Назарећанина, који сте ви распели и кога је Бог васкрсао из мртвих. Ово је један камен ти градитељи осудио, који је постао главни камен. "У нико други нема спасења - људи на свету је дато друго име, у којој треба да нађемо спасење!"Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Значајно повећање броја природних катастрофа - да нас упозоре!

429_zemetreseni_japonsko.jpg Библија прориче стање земље наћи ће, пре повратка Исуса Христа. Земља ће бити исцрпљен и велики број природних катастрофа. Људи су чак и умиру страх у очекивању онога света долази. Многи ...
Додата: 12.05.2011
Прегледи: 175246x

Долазе велике финансијске кризе је неминовно

478_graf-down.jpg Цео свет је суочен са све већим финансијским проблемима. Многи људи су почели да схватају да је то зачарани круг огромних јавни дуг не води излаз. То је само кратко питање ...
Додата: 13.09.2011
Прегледи: 152858x

Супер соларна олуја у 2013

163_solarni_super_boure.jpg Супер соларне олује ће угрозити инфраструктуре Земље у 2013У 2013, запретила у Земље НАСА јаке соларне активности, која производи соларне олује Супер да осакати и комуникацију и навигацију сателита, али и ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 162347x

Бивши папа Јован Павле ИИ. ће бити проглашен за свеца - Шта Библија?

316_vatikan.jpg Тренутни папа Бенедикт КСВИ одобрио декрет у коме је његов претходник Јован Павле ИИ. признаје извршење чудо. То може да буде бивши папа и званично проглашен за светитеља. Признавање чудо је ...
Додата: 18.01.2011
Прегледи: 140272x

Глад у свету

158_hladomor_ve_svete.jpg УН: Број гладних у свету премашује милијарду и због економске кризеКомбинација хране и економска криза изазвала је број гладних у свету премашује милијарду. У поређењу са прошлом годином број повећан за ...
Додата: 01.10.2010
Прегледи: 295402x

Sr.AmazingHope.net - Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?