Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

Тренутни светске догађаје

355_ufo_china.jpg

Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?

Додата: 15.02.2011
Прегледи: 215499x
Теме: Тренутни светске догађаје
PrintTisk

Широм света ескалације разних паранормалних искустава, појава и духовности. Нема сумње да они нису фикција, али је чињеница да људи нису у стању да објасне. Неки од њих су се и медији и штампа, многи би радије не помиње у медијима.

Милиони људи широм света су недавно видели на телевизији и интернету два чудесан феномена: сија НЛО лебди у Јерусалиму Роки Катедрала и етерична фигура у белом на белом коњу јахање кроз публику окупило се у Тахрир тргу у Каиру, Египат, снимљене на видео. Многи људи лети у ваздуху и откривају много различитих верских симбола духовно.

Према Бенџамин Крем, ове знаке и чудеса знаци да Хералд изглед Маитреја, Учитељ света, у јавној арени. 14. Крем јануара 2010 је најавио да прве појаве Маитреја (инкогнито) на телевизији. Од тада, 29 - пута појавио на телевизији у САД и другим разговора може се ускоро очекивати у Северној и Јужној Америци, Јапану, Европи и остатку света.

Шта значе ове појаве? Ко их ствара? Шта је њихов значај?

Откровење Јованово 16,14 - Они су духови демона раде чуда, а на основу краљеви земље и света, да их окупи у бици код тог великог дана Бога Свемогућег.

Дакле, да разуме силе на овом свету, морамо да проучавамо Библију и прочитате оно што пише о Исусу Христу. Библија каже да је Исус Христос Син Божији, Спаситељ, али и да суди земљи.

Пажњу на многе цркве и њиховим традицијама. Библија говори о нечему осим година традиције, измењен и допуњен католичке цркве, па чак и многих протестантских цркава. По хришћанској доктрини се обуче у бесмртност душе, које Библија нигде не чита, што омогућава проширење духовности и утицаја Сатане чуда.

Проповедник 9,5-6 - живи знају да морају умрети, а мртви не знају ништа. Ниједан знак одмазде већ нису у стању да добије само сећање на њих страдао. Њихова љубав и своју мржњу, страст све је нестало. Нико неће имати удео у свему што се дешава под сунцем.

2. Коринћанима 11,14 - а није ни чудо, јер сам Сатана претвара у анђела светлости! Због тога постоји ништа посебно када је његов захтев да се слуге праведности. Али на крају су пад, како је заслужује.

Мојсијева 19,31 - немојте да се обрате духова и чаробњака, Орацле. Не тражи њих и да их упрљати. Ја сам Господ Бог твој.

Супернатурал појавама, усева кругови, НЛО, па чак и појаве духова, укључујући Богородица = Сотона духовности је зачетник зла.

Већ у рај природе живота и смрти, Сатана лагао људима и сада да има довољно времена појачао своју лаж. Они покушавају да скрене људима од Бога и то је шокантно натприродне феномене. Спиритизам не прави разлику између добра и зла, она открива духови свих ликова и говори против Библије. Често, међутим, под маском хришћанства, што није у складу са Законом о праву Бог по Библији. Када људи виде натприродне моћи које има сотона моћан Ангел, само напред и да ће веровати да је Бог њихов непроменљиви закон промени, али будите опрезни, то је још увек само лаж.

А зашто ови феномени су сада корак до?

То је, дакле, да је долазак Исуса Христа - прави Спаситељ, и владар света и универзума долази. То је један од знакова, што је написано у Библији, који је већ испуњен. Цео свет је повезан са тзв Њу ејџ покрет, који треба да омогући њиховим чудима и натприродним искуствима симулирају долазак правог Спаситеља. Сатана има велику моћ, а његова имитација долазак Спаситеља биће глобална и веома импресиван. Населе чак и у храм Божји и да ће дати као Бог.

Ко је не познаје речи Библија - Реч Божја ће бити преварени! - Бог нам упозорење - "Ево, ја сам вам унапред рекао."

Матеј 24.11 - и многи лажни пророци ће се појавити и многе завести.

Матеј 24,23-25 - Ако би неко рекао: "Ево, Месију је овде! "Или," Ево га! "Поверење. Устани лажне месије и лажни пророци, и да ће учинити знаке велике и чудеса, тако да превари, ако је могуће и изабране. Ево, ја сам ти рекао раније.

2. Солуњанима 2,3-4 - Не дозволите никоме вара на било који начин. Док тај дан дође, постоји потреба да се окренуо од Бога. Они морају да открију зли и проклетник, који се противи и подиже се изнад свега да је оно што каже и шта је Бог, обожавао. Населе чак и у храм Божји и да ће издати Бога!

Када треба да постане један од натприродног искуства и открића молимо Исусу Христу, Господу нашем, наш Спаситељ и милостив судија, кога је Бог Отац дао све снаге. Он једини има моћ да интервенише и без нас из руку демона!

Дела 4, 10-12 - Зашто сви ви и цео народ Израела да објави да је овај човек стоји пред вама здрав у име Исуса Христа Назарећанина, који сте ви распели и кога је Бог васкрсао из мртвих. Ово је један камен ти градитељи осудио, који је постао главни камен. "У нико други нема спасења - људи на свету је дато друго име, у којој треба да нађемо спасење!"Повезани чланци из категорије - Тренутни светске догађаје

Глад у свету

158_hladomor_ve_svete.jpg УН: Број гладних у свету премашује милијарду и због економске кризеКомбинација хране и економска криза изазвала је број гладних у свету премашује милијарду. У поређењу са прошлом годином број повећан за ...
Додата: 01.10.2010
Прегледи: 331318x

Супер соларна олуја у 2013

163_solarni_super_boure.jpg Супер соларне олује ће угрозити инфраструктуре Земље у 2013У 2013, запретила у Земље НАСА јаке соларне активности, која производи соларне олује Супер да осакати и комуникацију и навигацију сателита, али и ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 183820x

Драматично повећање броја земљотреса!

392_katastrofykont.jpg Стално се повећава број земљотреса широм земље. Многи људи доживљавају промене и абнормалности природе и почињу да схватају да није све у реду. Они су схватили да се нешто дешава, шта ...
Додата: 11.03.2011
Прегледи: 280544x

Кина евангелизинг остатак света - покрет (натраг у Јерусалим)

284_china_globus_vlajka.jpg За натраг у Јерусалим визију хиљада кинеских су спремни да умру. Барем би требало да сазнате зашто је тако. Наполеон је једном рекао: "Када се Кина креће, она се мења лице ...
Додата: 06.12.2010
Прегледи: 169238x

Месијански Јевреји

164_izrael_vlajka.jpg Месијански Јевреји - испуњење пророчанстваПоред бројних хришћанских деноминација постоје у Израелу и кретање такозваних "месијански Јевреји". Ови људи обично долазе из јеврејских породица, али верује у Исуса као Месију и прихвате ...
Додата: 06.10.2010
Прегледи: 230875x

Sr.AmazingHope.net - Зашто ескалацијом натприродно приказања широм света?