Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Широк је пут у пропаст, узак је пут до неба!

Полазна тачка, шта да радим?

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg

Широк је пут у пропаст, узак је пут до неба!

Додата: 05.04.2011
Прегледи: 273310x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

"Унесите стране велике капије уска врата и широк је пут који води у пропаст, и много су они који улазе кроз њега мореуз је врата и уски пут који води у живот, и мало га пронаћи.." (Матеј 7, 13.14)

Два пута, који су овде размотрена, води у супротном смеру, један је узан и пун рупа, а други је шири и лакше, али води у пропаст.

Они који прате ова два пута су различити, што се тиче природе, начин облачења и понашања. Они који хода уским путем, су озбиљне и искрене, али радосна. Начин на који они отворени човек бола, који је и сам прошао. Они виде његове нумере, па ће се наћи утеху. Када одете након ње, говори о радости и среће који их очекују на крају.

Они који иду кроз широк, заузет мислима световних задовољстава. Бесплатно препустите се весеља и радости и све не размишљајући о крају његовог путовања.

Успут, смрт може доћи са својим световним размишљања, себичност, морално пропадање, његов понос и непоштење све. Да ли постоји место за идеје и учење сваког човека. Свако је слободан да следи своје склоности и уради шта год је своје команде самољубље. Ако идете у пропаст, морамо да пита за правац, јер је широка врата и простран пут, и наше сопствене ноге, осим пред пут који се завршава у смрти.

Начин живота је уска и врата је тесан. Ако сте пријемчив за неки грех, који је дубоко укорењен у вама, ви ћете открити да је сувише близу врата и не можете га проћи. Да би на путу од Бога, мора да се одрекну своје путеве, своје воље, њихове навике и не-хришћански начин. Ко год жели да следе Христа не може бити регулисана секуларне ставове, или да испуњава стандарде секуларни.

Пут до неба је преузак да обезбеди да, након помпе возио џет сет је преузак за егоцентричан и амбициозне планове, сувише стрме и пун рупа, тако да за своје фанове да повећају удобност. Христово судбина је напорног рада, стрпљења, одрицања, срамота, сиромаштво, и повуците грешници. Ако улазимо у рај Бог мора да буде наша судбина исти.

Не би требало да закључи да је начин на горе је тешко, а доле на једноставан начин. Сви дуж пута који води у смрт, бол и казна, туга и разочарање, постоје упозорења да не треба да се настави. Божија љубав је слепа и компликован тврдоглавог народ своје уништење. Тачно је да Сотона чини да буде привлачно, али то је све обмана, пут зла ​​у облику прати бригу о горког кајања и пропадања. Можемо претпоставити да је пријатан за вожњу са поносом и световним амбиција, али на крају бол и тугу.

Себичне планове за нас може бити ласкава обећања, и надамо се да ћемо имати користи, али смо пронашли да је наша срећа је затрована и наш живот је усмерен на горак укус наде за наше "ја". Можда врата на путу до сјај и украшен цвећем, али трње расте на овај начин. Светло наде да сија од капије, постепено бледи све док се не претвара у тами очајања, човек који иде овај пут спушта у сенци бескрајне ноћи.

Пут до неба је узак, али све је могао наћи. Њен отац је јасно означена руку. Сваки богобојажљиви грешника могу да ходају у чисте и свете светлости. Иако се начин је понекад тешко и често напоран, чак и као хришћани морају понекад Упоран и трпе тешкоће, да се креће напред и срећно верујући, као дете у љубави вођство оних који "чувају ноге својим светима" (1 Самуилова 2,9) . Да ли у виду да је начин, на крају доводи до палате коју је Христос напустио да се припреме за оне који га воле. "Пут је праведнички као светло светло, сија све више и више до савршен дан." (Приче 4:18)

Знаци Тајмс, 22. јун 1904


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Пророчанство да је Исус Месија предсказује

191_jezis.jpg Појединачни књиге Старог Завета су писане у годинама 1400-425 пре Христа и налази у њима око 60 до 270 великих и малих Месија пророчанства о рођењу, животу и смрти Исуса Христа. ...
Додата: 24.10.2010
Прегледи: 212358x

Жртвовао све што је да нас спаси

445_jesus_christ.jpg Бог је створио кроз Његовог Сина Исуса Христа, нашег земљу и дао нам живот. Господ Исус Христос, Творац бесконачни свемир. Он нам је дао живот све што нам треба. Он нас ...
Додата: 04.07.2011
Прегледи: 151761x

Бог и неправде у свету

314_ukrizovani.jpg Зашто постоји толико зла и патње? Зашто Бог не интервенише и учини нешто? Многи људи питају да ли је Бог био тако давно би урадили нешто. То су веома честа питања ...
Додата: 17.01.2011
Прегледи: 148195x

Семинар - Развој карактера

479_seminar.jpg Ми живимо као Христа? Питање треба да пита сваког хришћанина, јер Исус нас је позвао да живимо као он.Овај семинар има за циљ да обезбеди карактера изградњи хришћанских начела заснована на ...
Додата: 20.09.2011
Прегледи: 96486x

7. Промена срца - вере и закона - Пут Христу

273_cesta_ke_kristu.jpg "Ко је у Христу, ново је створење Шта је то старо је прошло, ново је дошло." (2 Коринћанима 5:17)..Не могу рећи тачно време и тачна локација, или не успе да идентификује ...
Додата: 22.11.2010
Прегледи: 109847x

Sr.AmazingHope.net - Широк је пут у пропаст, узак је пут до неба!