Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Широк је пут у пропаст, узак је пут до неба!

Полазна тачка, шта да радим?

409_uzka_je_cesta_do_nebe.jpg

Широк је пут у пропаст, узак је пут до неба!

Додата: 05.04.2011
Прегледи: 325703x
Теме: Полазна тачка, шта да радим?
PrintTisk

"Унесите стране велике капије уска врата и широк је пут који води у пропаст, и много су они који улазе кроз њега мореуз је врата и уски пут који води у живот, и мало га пронаћи.." (Матеј 7, 13.14)

Два пута, који су овде размотрена, води у супротном смеру, један је узан и пун рупа, а други је шири и лакше, али води у пропаст.

Они који прате ова два пута су различити, што се тиче природе, начин облачења и понашања. Они који хода уским путем, су озбиљне и искрене, али радосна. Начин на који они отворени човек бола, који је и сам прошао. Они виде његове нумере, па ће се наћи утеху. Када одете након ње, говори о радости и среће који их очекују на крају.

Они који иду кроз широк, заузет мислима световних задовољстава. Бесплатно препустите се весеља и радости и све не размишљајући о крају његовог путовања.

Успут, смрт може доћи са својим световним размишљања, себичност, морално пропадање, његов понос и непоштење све. Да ли постоји место за идеје и учење сваког човека. Свако је слободан да следи своје склоности и уради шта год је своје команде самољубље. Ако идете у пропаст, морамо да пита за правац, јер је широка врата и простран пут, и наше сопствене ноге, осим пред пут који се завршава у смрти.

Начин живота је уска и врата је тесан. Ако сте пријемчив за неки грех, који је дубоко укорењен у вама, ви ћете открити да је сувише близу врата и не можете га проћи. Да би на путу од Бога, мора да се одрекну своје путеве, своје воље, њихове навике и не-хришћански начин. Ко год жели да следе Христа не може бити регулисана секуларне ставове, или да испуњава стандарде секуларни.

Пут до неба је преузак да обезбеди да, након помпе возио џет сет је преузак за егоцентричан и амбициозне планове, сувише стрме и пун рупа, тако да за своје фанове да повећају удобност. Христово судбина је напорног рада, стрпљења, одрицања, срамота, сиромаштво, и повуците грешници. Ако улазимо у рај Бог мора да буде наша судбина исти.

Не би требало да закључи да је начин на горе је тешко, а доле на једноставан начин. Сви дуж пута који води у смрт, бол и казна, туга и разочарање, постоје упозорења да не треба да се настави. Божија љубав је слепа и компликован тврдоглавог народ своје уништење. Тачно је да Сотона чини да буде привлачно, али то је све обмана, пут зла ​​у облику прати бригу о горког кајања и пропадања. Можемо претпоставити да је пријатан за вожњу са поносом и световним амбиција, али на крају бол и тугу.

Себичне планове за нас може бити ласкава обећања, и надамо се да ћемо имати користи, али смо пронашли да је наша срећа је затрована и наш живот је усмерен на горак укус наде за наше "ја". Можда врата на путу до сјај и украшен цвећем, али трње расте на овај начин. Светло наде да сија од капије, постепено бледи све док се не претвара у тами очајања, човек који иде овај пут спушта у сенци бескрајне ноћи.

Пут до неба је узак, али све је могао наћи. Њен отац је јасно означена руку. Сваки богобојажљиви грешника могу да ходају у чисте и свете светлости. Иако се начин је понекад тешко и често напоран, чак и као хришћани морају понекад Упоран и трпе тешкоће, да се креће напред и срећно верујући, као дете у љубави вођство оних који "чувају ноге својим светима" (1 Самуилова 2,9) . Да ли у виду да је начин, на крају доводи до палате коју је Христос напустио да се припреме за оне који га воле. "Пут је праведнички као светло светло, сија све више и више до савршен дан." (Приче 4:18)

Знаци Тајмс, 22. јун 1904


Повезани чланци из категорије - Полазна тачка, шта да радим?

Разлози за други долазак Христа на свет

247_duvody_prichodu_jezise_krista.jpg Исус Христос умро за наше грехе, победу над злом - Сатана и победио га. Он је показао читав универзум, да је Бог љубав, а ипак смо згрешили против Божјег закона, па ...
Додата: 08.11.2010
Прегледи: 172544x

5. освећења - Пут Христу

188_cesta_ke_kristu.jpg 5 ПосвећењеБожје обећање гласи: "Ви ћете ме тражити и наћи ме када ме траже свим срцем својим" (Јеремија 29.13).Бог мора да се баци кроз срце, у супротном не може се променити ...
Додата: 20.10.2010
Прегледи: 156072x

4. Признање - Пут Христу

167_cesta_ke_kristu.jpg Исповести"Онај ко покрива своје грехе неће напредовати, а ко признаје и оставља их неће бити милости" (Приче 28,13).Услове под којима могу да добију опроштење од Бога, слободан, фер и разумно. Господ ...
Додата: 07.10.2010
Прегледи: 152839x

Зашто постоји зло?

59_snake.jpg Сигуран сам да сви се слажу да је наша земља је зло. Постоји врло јак и активан.Где су они из? Зашто?Библија говори о побуни против Бога на небу. Лучоноша моћни анђео ...
Додата: 02.08.2010
Прегледи: 178311x

Једини начин да се небо

295_jedina_cesta_do_nebe.jpg Исус Христос је живео, страдао и умро да би нас откупи. Бог дозвољава свом љубљеном Сину да дође из света славе на овом Вицкед Ворлд греха, напустио славу и част и ...
Додата: 13.12.2010
Прегледи: 171337x

Sr.AmazingHope.net - Широк је пут у пропаст, узак је пут до неба!