Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Содома и Гомора - јединствен слојевит пепео и сумпор

Библијска археологија

223_sodoma_a_gomora.jpg

Содома и Гомора - јединствен слојевит пепео и сумпор

Додата: 05.11.2010
Прегледи: 350834x
Теме: Библијска археологија
PrintTisk
202_sira_test.jpg203_sira_lzicka.jpg204_sira_lzicka2.jpg205_sodom_and-gomorrah.jpg206_4016121850_c04bf8f21e.jpg214_2_sodom_and-gomorrah.jpg208_15_sodom_and-gomorrah.jpg209_dscf0023.jpg210_sg-brim-ball-burn-ring-2.jpg211_sg-still-brimopenlid.jpg212_7_sodom_and-gomorrah.jpg213_1_sodom_and-gomorrah.jpg215_3_sodom_and-gomorrah.jpg217_12_sodom_and-gomorrah.jpg218_analysis.jpg219_ash.jpg220_brimstone01.jpg221_gomora_masada.jpg222_popel.jpg223_sodoma_a_gomora.jpg224_sodoma_a_gomora_1.jpg225_sodoma_a_gomora_2.jpg226_sodoma_a_gomora_3.jpg227_sodoma_a_gomora_sira.jpg229_sodoma_a_gomora_vrstevny_popel.jpg230_sodoma_gomora.jpg231_sodoma_gomora_budova.jpg232_sodoma_gomora_budova2.jpg233_sodoma_gomora_budova3.jpg234_sodoma_sirne_koule.jpg

Многи покушавају да тврде, побије, изазов оне дивне библијска открића. Она тврди да је у природи у многим местима је чист сумпор. Да, слажем се у природе широм света, има много места где је чист сумпор. Као и у Јави, где је минирана велике комаде локалних кристална сумпора из вулкана. Али, важно је да се испита како сумпор се налази у природи, што је његов састав и чистоћа. И онда то заиста упоредити са узорцима из сумпор пронађен градова.

У природи, чисте сумпора у вулкан, али не у облику финог сумпора прашине притисне. Вулкани налазе се, кристална сумпор високе чистоће, мирне и 99%.

Сумпор, која је пронађена у местима свих пет градова Содоме, Гоморе, Цебојим, Адма, Соара, у фини прах компресовани у сферу изгорео капсулу. Сумпор се налази са чистотом до 98%. Било је много сумпора анализе узорака у целом свету. Сви стручњаци који су били у стању да тестирамо сумпор изјавио је да узорци су потпуно јединствено. Тестови се могу видети у галерији.

Када је била тестирана на сумпора Содоме у лабораторији испитивања стања у Републици Чешкој, дама Предавач је рекао да чисти сумпор видели овај савет зове ферросулпхур, што је једињење два елемента, и било је чистоћу само 46% од сумпора и да је највише говорио.

У природи, сумпор прашина се јавља у 40-60% од максималног квалитета чистоће. Нигде у свету не постоји прашине сумпора као што су квалитет депозита у пет градова.

Да ли је то заиста неопходно да се направи разлика вулканског сумпор = кристални сумпор, свету много и она је у високе чистоће. Сумпор у облику праха у природи је заиста највише чистоте од 40-60%. Ова чињеница ће потврдити сваки добар уџбеник геологије.

Депозити свих пет градова су пронађени сумпора у виду фине прашине сумпора утиснути у лопти, увукла и спалио око звона и уграђен у пепео.

Пронађено притисне прах сумпора у Содому и Гомору је квалитет на 98% у свету никада неће тако чисти сумпор у праху не.

У вулканским регионима широм света је већ поменуто кристални сумпора. Нека чисти сумпор у Помпеји, на Филипинима, итд јер је највећи вулканске ерупције ... И знате шта је тамо ..? Ништа! У Содоми, а не најмањи наговештај о вулканским ерупцијама, па ипак има пепела и сумпора у праху високе чистоће.

Сумпор у Содоми, је јединствена зато што је прашина, је запечаћена, пакет је јасена и такозвани прстен сагоревања, феномен који свет никада неће пронаћи. То је остатак плоче топљења, али не и од споља према унутра, како би се очекивало за такве ствари, али је изнутра. Ово сугерише да сумпор се топе у нешто и почели да предводи високе температуре споља

Наглашавам да ових налаза су јединствени на овом свету и непобитно доказују да Содом и Гомор су пронађени!

Нигде на овом свету нису пронашли лопту од фине прашине сумпора притисне унутар капсуле, око круга и Спалени уграђени у пепео. Само овде, у смислу Јордану на Мртвом мору, где је, према Библији, овај догађај десио.

Да ли сајт вулканског порекла?

Погледајмо Помпеји, град у провинцији Напуља који је уништен од стране вулканског беса вулкана Везув. Када пепела пао на град, све је било прекривено пепелом. Али, сам град је остао сачуван. Када се нађе, уклоните пепео и камени зидови су чак у боји мозаика и цртежа. То је резултат вулканске активности.

Ово је Содому и Гомору догодило. Уместо пепела премаза града и свих ових лица у пепео. То је нешто потпуно другачије од вулкански активност. Није пронађена у рушевинама у било ком другом свету. Археолози су открили много изгубили градова у свету, али нико није био обрнут у пепео.

Тестови узорака и узорковање резултате.

Многи тестови узорака су показали да заиста сумпора у праху. Сумпор који се до 98% чистоће.

Рон Виатт је морао да уради тест на узорку Галбрајт лабораторије у Тенесију. Нађено је да узорци су заиста сумпора и потпуно јединствен састав и квалитет.

Стетсон универзитету Гилеспи Музеј минерала у Флориди, која је највећа приватна колекција минерала у свету. Упитан узорку од сумпора, као што је на узорку од сумпора у својој колекцији никада није имао.

Главни геолог за Виргиниа Стате Университи објавио да сумпор никада нису видели тако добро грануларност.

Дакле, ми имамо јасан и проверљиве доказе, тако да сумпор састав и квалитет не налази нигде другде него на местима изгубили пет градова у пепео.

Хајде да погледамо још једна чињеница у пепео, од којих се састоје све ове сајтове. Када сајт и пажљиво прочитајте локални пејзаж видимо да цела земља је направљена од различитих материјала од ових пет градова. Око град је мрачан и градови су светло зато што су из пепела. Околни крајолик је каменит, стјеновита.

Пепела у области састоји се од калцијум карбонат и калцијум сулфат. У области доминира депозита кречњачке стене. Композиција је управо оно што ми очекујемо, кад је калцијум спаљена сумпором.

Угљенисаних зграда су направљени од плочастог пепела, можете прегледати галерије. Да бисте генерисали слојевит пепела, материјал мора проћи кроз високе топлоте. Процеса који генерише слојевитог пепео се зове топлотна јонизација. Молекули различитих супстанци су јонизовани, одвојени једни од других у њихове позитивне или негативни набој. Јона различитих супстанци током спаљивања уговора, и проширити, чиме се нарушава пламен. Температуре у том процесу, 2000-5000 ° Ц опсег. Ово је температура која носи са материјалима који су били у градовима. Кречњак, злато, гвожђе, итд Све је било тако потпуно спаљен.

Истраживање Р. Косановиц донео дах откриће. Он је открио да је пепео супстанци које сагоревају сумпора, произведене као отпад. Овај пепео је тежи од оригиналног материјала сагоревања. Ова чињеница објашњава како овај град може да задржи целу 3960 година!

Погледајте галерију шта она може урадити са кашику сумпора, игри са својим саветима и спалио га.

На крају, желим да вам дам неколико питања да је добро да мисле за вас.

Како је могуће да се сајтови налазе у пресованог фини прах са чистоћу сумпора до 98% када се налазе у природи је овај савет за максималну чистоћу сира само 40-60%?

Како доћи до ових места огромну количину сумпора лопте које су притиснути од фине сумпора у праху у капсуле, угљенисана око прстен и уграђен у пепелу?

Како је могуће да је свет само пет места, тако изгледа, ламинат пепела и прошарана безброј количине сумпора лоптице?

Како је могуће да се у непосредној близини ових пет градских локација није Јасен Сумпор лоптице? Само стене, камење и пустиња?

Како је могуће да свих ових пет сајтова је од плочастог пепела, који се јавља само за термичке јонизације, уз температуру од 2000-5000 ° Ц?

Библија нам говори о пет градова уништен сумпор, Бог је суд. Сумпор према Библији кише на град и претворио у пепео све. Библија каже да је град био у Сиди долини, Мртво море данас. Као што Библија каже пронађен је само пет локација у обрнута прошарана мноштвом пепела сумпорних лопти у различитим величинама.

Научно, нема геолошких објашњење за ову појаву, иако многи то раде. Дакле, покушава да сакрије истину о библијској причи, не могу да прихватим да је Библија књига надахнута од Бога, наш Створитељ.

Ви знате концепт науке? Свако га је веома добро у овом тренутку не зна. Наука је бизнис, треба да проверите аутентичност Библије ће јесен ове науке и многи научници би изгубити веома уносан посао. Све теорије еволуције, истраживање свемира и беса постати бесмислен цео свет. Јер Библија јасно нам говори наше порекло, ко смо, где идемо после смрти, шта је сврха нашег живота. Библија не треба велика наука само чист искрена срца.

Запамтите Библија је извор истине и љубави, снагу и наду вечног живота. Вера у Исуса Христа и његове поштовање закона љубави само нам дао вечни живот за бесплатно.


Повезани чланци из категорије - Библијска археологија

Егзодус - Као што се могло артефаката преживи 3.500 година?

112_exodus_kolo.jpg Како је могуће да предмети могу задржати море за 3.500 година, до сада?Шта је корала и где се јавља?Корални је знак за неке морске цнидарианс. Корални је живи организам, који сам ...
Додата: 27.09.2010
Прегледи: 165073x

Егзодус - Библија помиње Пихахиротх и Баалзепхон

169_pichirot_tarabeen.jpg ПиХахиротх и БаалЗепхонНувеиба је скраћеница за Нуваиба'ал Музаииинах на арапском, што значи "Опен Ватер Мојсије можете погледати у галерији на мапи, која показује пуно име ове области на овим просторима пред ...
Додата: 08.10.2010
Прегледи: 241981x

Привезивање и вуче привезак камење - Нојева барка

11_anchors_stone.jpg Када посетите сајт Нојева барка, у лето 1977, Рон Виатт, пронађено је неколико његових синова масивне древног камења. Ови камење су проболи, то је сидро камење. Камење носи крста са осам ...
Додата: 22.07.2010
Прегледи: 201347x

Право Моунт Синаи - Џебел ел-Лавз је пронађена у Арабији

306_sinai.jpg После онога Рон Виатт открио место Израелаца преласка Црвеног мора, у заливу Акаба је сада јасно да Маунт Синај "не може да се налази на Синајском полуострву, јер је ставио картографа. ...
Додата: 10.01.2011
Прегледи: 314463x

Содома и Гомора - Флавије Јосиф, јеврејски рат

176_flavius_josephus.jpg Ко је био Јосиф Флавије?Иосепхус или Јосиф је рођен око године 37/38 у Јерусалиму, умро око 100 година у Риму. Оригинални назив Џозеф Бен Матитјаху. Он је био научник и историчар ...
Додата: 13.10.2010
Прегледи: 256395x

Sr.AmazingHope.net - Содома и Гомора - јединствен слојевит пепео и сумпор