Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Теорији еволуције, или библијског стварања?

Еволуција или стварање?

86_evoluce_nebo_stvoreni.jpg

Теорији еволуције, или библијског стварања?

Додата: 07.09.2010
Прегледи: 186805x
Теме: Еволуција или стварање?
PrintTisk

Погледајмо шта нас доводи до теорије еволуције, што нам говори о пореклу и еволуцији света.

На почетку историје универзума је огромну експлозију невероватно сконцентрисан масе. Експлозије, под називом "Биг Банг", затим астрофизичке еволуције, тј еволуција и галактичких звездане системе. Затим је довео до еволуције наше Земље у биохемијске еволуције, а то је стварање и развој живота.

Овај модел еволуције је одржао много научног света и признат је од стране огромне већине популације који верују у теорији еволуције.

Замислите експлозије, као што су контролисана рушење велике куће. Бомба је експлодирала, кућа пада на земљу и напустио после само гомила шута. Оно што је створио експлозије? Створио нешто ново? Створио хаос и неусклађени гомилу, доста утиче на себе у различитим материјалима, који би требало елиминисати коришћење људских моћи. Може ли то хрпи аутоматски направљен нешто ново, лепо и савршено структуру од оне коју сте видели пасти на земљу? Када смо напустили рушевине леже успаване дуги низ година, могао устати из рушевина само током дугих година нова кућа?

Пријатељи мисле ништа о себи не постоји, све мора имати узрок, машиновођа. Свака кућа, сваки аутомобил, сваки комад намештаја, све што треба да успостави наше марљив, наши напори, наш рад. Сигуран сам да ће се сложити да није ствар у овом свету само по себи не постоји само-развој. Све ствари зависи наш марљив.

Хајде да разуме, закључили смо да без обзира на материјал настаје без људске интервенције.

Људска генетског кода је толико сложена и широка да ако желите да напишете овај код, ти би требао да се опише хиљада књига. Свака од ових књига би требало да садржи пет стотина страна. Сваки генетски код је јединствен, сваки има своју такве опсежне библиотеке.

Ако он не може довести до несавршеног нежив сама ствар, како би комплекс животу устани, боје тако лепе ладање, пун свих врста биљака и животиња? Природу, која је последња тачка кохерентног и конзистентног.

Све живота је створио моћан неограничене власти, да је све у покрету.

Као што смо се нежив ствари у овом свету, дати им имагинарни живот, облик и функционалност. Као и природа, човек, сва жива бића која су далеко супериорнији од свих створења створио нас, јер неко је морао да добије облик и функционалност. Морао да буде развијен и пуштен у рад. Он мора да ради комплексне механизам који се зове живот.

Теорији еволуције, што указује на појаву живота и накнадне експлозије материје еволуције током много милиона година није задовољавајуће објашњење. Наука заиста не могу да кажем шта је било пре 5 хиљада година, тако да се јасно може рећи шта је то много милиона, чак и милијардама година?

Ако еволуционе теорије фантастике, тако како би живот настао, ко је његов агент?

Ми смо најстарија књига у којој су прецизно забележила чињенице живота на овој земљи. Ова књига је Библија. Библија је извор живота и истине коју можемо прочитати о стварању овог света, можемо наћи у њему чињенице о историји нашег света до данас.

На почетку Библије је забележена као почетку створи Бог овај свет моју реч. Он је створио цео свемир, сунца, звезде. Он испуњава наше планете живот, флоре и фауне. Је створио човека по обличју својему и учинио га над свим стварања. Бог је створио земљу за шест дана и одмарао седми дан. То је библијски одговор на порекло живота на планети Земљи.

Шта сте страни?

Верујемо да је фикција научних теорија које су константно подешен и измишља. Или верујемо чињенице, које су написане у Библији доследно за многе миленијуме? Или желите да седи на својој омиљеној телевизији приказују и рећи И дон'т царе, не бих да буду укључени?

Свако треба да мисли о томе зашто је свет где идете после смрти.

Човек је слободан особе, свака особа има избор што фракције се додаје! Ја могу да изаберем Библији, Исус Христ, путовање живота.


Повезани чланци из категорије - Еволуција или стварање?

Видео - животна прича - Проф др Валтер Веитх

296_walter-veith.jpg Погледајте причу о др Волтер Веитх. Дуги низ година, био је убеђен атеиста и предавао на Универзитету еволуције.Пажљиво проучавање чињеница еволуције је схватио да еволуциона теорија не може бити истина. Знао ...
Додата: 15.12.2010
Прегледи: 188046x

Еволуција вс Креација

82_latimerie-podivna.jpg Да ли сте се икада запитали шта је порекло човека учи у школама и оно што је генерално верује? Како је дошла на теорији еволуције и заправо заснован на чињеницама, или ...
Додата: 07.09.2010
Прегледи: 158853x

Биг Банг розтриска нешто пре него изградити.

365_velky_tresk_evoluce.jpg Многи сада верују да је универзум створен у један велики прасак. У ствари, бакалар разбити у нешто, а не гради. Данас, јасно показује да је универзум је пројекција, а у овом ...
Додата: 23.02.2011
Прегледи: 137656x

Трагови живота у универзуму је у потрази за више од једног века узалуд

356_vznik_zovota_vesmir.jpg Многи сада верују да је живот негде другде могао развити у универзуму. У ствари, постоје трагови живота су у потрази за више од једног века потпуно узалуд, и само због примитивне ...
Додата: 17.02.2011
Прегледи: 136836x

Одмрзавање леда на нашој планети - Библија даје велики "лабораторији белешке"

369_planeta_zeme.jpg Мојсијева 1,2 - Земља је ништаван и празан, мрак је био преко понора, и лебдела над водама Божијег Духа."Вода Планета, која се налази у дубоком свемиру, ледене планете екстремно ниским температурама ...
Додата: 25.02.2011
Прегледи: 159320x

Sr.AmazingHope.net - Теорији еволуције, или библијског стварања?