Sr.AmazingHope.net (На почетну страницу) Sr.AmazingHope.net

Миллениум - Миленијумског Британија

Крај света 2012 пророчанство?

305_milenium_tisicilete_kralovstvi.jpg

Миллениум - Миленијумског Британија

Додата: 07.01.2011
Прегледи: 198082x
Теме: Крај света 2012 пророчанство?
PrintTisk

Миленијумског Британија је написано доста конфузије и заблуда. Неки људи верују да Миленијумског царство је већ овде на земљи, али већина сматра да тек треба да дође. На пример, новом добу и Маитреа каже да финализација света какав познајемо данас, и негде после 2012 долази Миленијумског царству мира и тишине у земљи и ми ћемо бити у реду.

Али, Библија каже нешто друго. Библија говори о томе Миленијумски почиње после другог доласка Исуса Христа, када је Исус води до неба и откуп свог верног народа, али је празан и ненасељено земљиште. Религиозни људи не држе Другог Доласка и земља ће умрети и хиљаду година, без форме и неважећим. Сотона ће овде бити за хиљаду година, везана за нашу земљу празна пустиња у затвору и чекају суд. То ће бити довољно времена за самоћу и неактивности да размислите о томе шта ју је изазвао.

Библија такође говори о томе како други долазак Исуса Христа, да гледају и да причају о доласку Сатана ће имитирати и фалсификована. Сатана и његови присталица реинкарнирао у анђела светла и опонашају Другог Доласка и радију, да је ово Миленијумског царство мира, мира, љубави. То је оно што се сада обистињује. Немојте бити заведени и студија, као што је његов други долазак Исуса Христа снимљен у програму Ворд ХИС - Библију.

Исус Христос је заиста ускоро, али ће бити у складу са Библији у слави и у једном тренутку он види цео свет, свако око, чак и они који Га проболи. По доласку ће бити религиозни људи - трансформисана живе и мртви васкрснути и оставите верника са Христом на небу. Његов долазак неће бити скривени или се преноси путем телевизије, али то ће бити сјајно тренутак широм света.

Али, ми ћемо почети до краја 1000 година, током којих ће земља бити празна и пуста, јер безбожник неће трајати да види Исуса Христа и пропадне. У другој небо фаза суђења других људи, и Сатана, и хиљаду година, Исус Христ ће поново доћи да васкрсне мртве, зли и награђивања за све у складу са њиховим делима. Када је Исус Христос васкрсава мртве, зле људе, да је Сатана ће бити издат за време и да ће покушати да усмери их да се боре против светих. Онда је ударио, али Исуса Христа и све уроните у огњено језеро, где су пронашли други, вечне смрти.

Миленијумски према Библији да буде други долазак Исуса Христа, али будите свесни да не може да превари реплика Другог доласка. То неће бити хиљаду година мира, али хиљаду година, када је земља ће бити мрачна и празна, без људи или животиња, или сунце не сија. То ће бити Сатане затвор!

Прочитајте следеће стихове Библије.

Ко каже да Библија говори о миленијума?

Откровење Јована 20,1-3 - Онда сам видео анђела силазни са неба у руци кључ бездана и велики ланац. Он је заплењена змаја, које су древни змију, која је ђаво и сотона, и свеза га хиљаду година. Бацио га у амбис и закључао и запечатио га над њим, да треба да превари нација до хиљаду година били су испуњени, а онда су пуштени да буде кратко.

Откривење 20,4 - видех престоле, и онима који седе на њима, а били су поверени суду. Видео сам душе оних извршава на сведочанство Исусово и реч Божију, душе оних који се не поклонише звери или његов имиџ и нису добили свој печат на чело или руку. Они су живели и владали са Христом хиљаду година.

Ко ће судити по свети апостол Павле?

1 Коринћанима 6,2-3 - Да ли сте знали да ће свети судити свету? Када имате један да суди свету, нисте у стању да суди таквим глупостима? Да ли знате да ћемо судити анђеле? Уместо обичних послова живота!

Шта васкрсења?

5 јан, 28-29 - немојте се изненадити, јер долази време када су сви који су у гробовима чути његов глас ће и даље долазе - они који су чинили добро ће бити васкрснути у живот, али они који делују зло, су подигнута на суду.

Ко су људи устају из мртвих у првом васкрсењу?

Откровење Јована 20,6 - благословен и свето је да има део у првом васкрсењу. Преко таквих друга смрт нема власти, али ће бити свештеници Богу и Христу и да ће владати с Њим хиљаду година.

Шта Христа са светима да поново дође?

Јован 14,3 - Идем да вам припремим место за вас. Када одем и припремим вам место, опет ћу доћи и узети вас за себе, можете се где сам.

Јован 17,24 - Оче, желим да вам кажем да сте ми дао, буду са мном где сам ја да видим славу коју ми је дао, јер си ме љубио пре постања света.

Шта се дешава са зле људи живи у други долазак?

Лука 17,26-30 - Као дане Ноја, тако ће бити и Син човечији дана: јели и пили, женили се и удавали до дана Ноје ушао у ковчег. Онда дође потоп и погуби све. Слично томе, дана Лот: они јели и пили, куповали и продавали, они су засадили и изградили, али дан када изиђе Лот из Содома је падала киша ватру са неба да уништи их све, и сумпор. Исто тако, то ће бити дан кад се Син Човечији ће се појавити.

1 Солуњанима 5,3 - Када људи ће рећи: "Мир Безбедност" је изненада изненађен збуњеност, као када дођу на бол у другом стању, и не цури.

Откровење Јована 6,14-17 - Ски нестали као затворена књига, и свака гора и острво се помера са свог места. Кнезови и краљеви земље, богате и моћне генерале, сваки роб и сваки слободан се крио у пећинама и планинским стенама. Онда су рекли планине и стене, пада на нас, и сакријте пред нама, који седи на престолу и од гнева Јагњетовог! Је дошао велики дан гнева Његовог, и ко може да стоји? "

Шта опис наше земље у време миленијума, пророци дају?

Библија каже у Постању да је земља на почетку бешчашћа и празнина и тама је преко понора. Грчка реч која се овде користи - абуссос - је исти као и речи Јован у Откривењу 20, 1, који говори о миленијума.

Исаија 21.22 - У онај дан Господ ће казнити овлашћења на небу горе и краљеви земље испод. Они су гајили затвореника у јаму, биће закључан у затвору дуго ће се судити. Месец и даље запањени сунце је сама по себи срамота кад Господ над војскама на гори Сиону у Јерусалиму ће краљевство и своју славу појављује се испред њихових старешина.

Јеремија 4,23-26 - Видео сам земљу - гле, пуста и празна, погледао сам на небо - било је, без светлости. Видео сам планине - све уздрмао, потресла све брда. Видео сам и гле - Новхере Ман и све птице нестао. Видео сам - и гле, постао је плодно пустиње, и све градове паде пред Господ, када је његова разгњеви се!

Исаија 24,1-3 - Ево, Господ гради земљи, потпуно разара, унаказити његов изглед, њен народ разишли. Исто важи и стабљике свештеника, роб и његов господар, собарица и њена љубавница, оних купаца и продаваца, кредитора и зајмопримаца, кредита ајкуле и њихове жртве. Земља ће бити потпуно опљачкана, све ће бити опљачкан - та реч дошла од Господа!

Откровење Јована 6,14-17 - Ски нестали као затворена књига, и свака гора и острво се помера са свог места.

Колико дуго ће Сотона бити затворен на овој земљи у овом стању?

Откровење Јована 20,3 - бацио га у провалију и закључао и запечатио га над њим, да треба да превари нација до хиљаду година били су испуњени, а онда су пуштени да буде кратко.

Праведни мртви ће бити васкрснути у другом доласку Исуса Христа. Када ће други зли мртви це бити васкрснути?

Откровење Јована 20,5 - Остало (Вицкед) мртав није жив, међутим, до хиљаду година.

Шта дође до промене у позицији Сатана је на крају миленијума?

После тих хиљада година, у пратњи светим Христа, долази опет у овој земљи да се оствари Суд је навео зли и очисти га, и створио нову земљу, као дом праведних. У то време Христос ће пробудити мртве зле свих узраста. То ће бити друго васкрсење, васкрсење пропасти и суд. Али, зли ће устати у истом духу побуне, која је у вашем животу. Васкрсење Сатана је пуштен из њихове дуге неактивности и неактивност.

Откривење 20,3 - бацио га у провалију и закључао и запечатио га над њим, да треба да превари нација до хиљаду година су били испуњени, а онда су пуштени да буде кратко.

Јован 5,29 - и споља - они који су чинили добро ће бити васкрснути у живот, али они који делује зло у васкрсење суда.

Шта је следеће Сатана ће урадити када ће безбожник бити васкрснути?

Откривење 20,7-8 - Када истекне хиљаду година, Сатана ће бити пуштен из затвора. Изађите да заведе нацијама у четири угла земље, Гога и Магог, да их окупи да се боре - онолико колико песка у мору. Испуњена цео хоризонт, окружен логор светих и вољени град, али се спусти огањ с неба и појели их.

Против кога се боре опаки?

Откривење 21,2 - Видео сам свети град, нови Јерусалим, силази са неба од Бога, припремљен као невеста украшена за свог мужа.

Откривење 21, 8 - особље хоризонту, окружен логор светих и вољени град, али се спусти огањ с неба и појели их.

2. Солуњанима 1,7-9 - Бог је праведан: оне који ће патити ће бити надокнаду зло, али су узнемирени са нама ћете добити остатак. Господ Исус открива се са неба са својим моћним анђелима у огњене ватре, да казни оне који не признају Бога и прихвати Јеванђеље Господа нашега Исуса. Њихова казна ће бити вечни разарања у одвајање од Господа и од његове невјероватне моћи.

Шта се може очекивати после свете земље и уништавање свих греха и грешницима?

2. Петар 3,13 - небо нестане када ватру и елементи ће изгорети, али ми изгледа да ново небо и нову земљу - Хоме капитала.

Исаија 65.17 - Ево - да направим ново небо и нова земља, последња ствари које треба да заборавимо, нико неће мислити о њима.

Откровење Јована 21,1 - Онда сам видео ново небо и нова земља. За прво небо и прва земља преминуо и мора нема више.

Шта је то очекује награђивање људе који поштено?

Исаија 35.10 - повратак Господа спасио и долазе на Сион с славље, са вечним радост на њиховим лицима. Затим велика радост и весеље, туга и уздисање је лишће.

Откривење 21,4 - Он ће отрти сваку сузу с њихових очију и смрти више неће ни вапај ни вике, ни бола никада неће бити, јер је претходне ствари су преминула. "

Исаија 65,24-25 - Пре него што они називају ја ћу им одговорити, пре него што он говори, ја га чујем. Вук и јагње заједно ће храну, као лав ће јести сламу вола, а прашина ће се хране змије. Нема љутње, нема забуне било где у целој мојој светој гори, говори Господ.

Откривење 22,5 - Неће бити ноћи, тако да неће морати светлост лампе или сунчеве светлости, јер се пали Господу Богу, и они ће владати у векове векова.


Повезани чланци из категорије - Крај света 2012 пророчанство?

Можемо одредити датум завршетка света и долазак Исуса Христа?

489_may-21-2011-doomsday-or-judgement-day.jpg Недавно у сталном порасту број људи који схватају да је долазак нашег Откупитеља Исуса Христа је веома близу. Људи мисле да, проучавајући пророчанство и покушај да се направи разлика различите знаке, ...
Додата: 09.10.2011
Прегледи: 247299x

Енд оф тхе Уорлд 2012, Маиа и свој календар?

74_mayan-calander.jpg Да би катастрофална краја света до 2012? Или ће се прелазак на нови пут, духовно на друштво? Да ли су ове чињенице истина или фикција, преваре и превара?Датум приближава, од којих ...
Додата: 14.01.2011
Прегледи: 370422x

Ново доба - Месија Маитреа у пророчанствима

281_jezis_vs_lucifer_2.jpg Нев аге покрет у више последњих година расте постепено и неприметно, и улази у све области наших живота. Покрет убрзо порастао је тајно, али од 1984, када је наредио да објави ...
Додата: 30.11.2010
Прегледи: 173920x

Лажни Месија новом добу и Маитреа

280_jezis_vs_lucifer_1.jpg "Нев Аге" са овим речима, од 1984 више среће у свим новинама и информативним програмима. Човечанство жуди за, јер то више није на земљи са нама прошле. Нешто мора да се ...
Додата: 26.11.2010
Прегледи: 189818x

Видео - последњи догађај, крај света према библијских пророчанства

80_the_final_events_of_bible_prophecy.jpg Даг Батцхелор - Догађаји Финале Библије пророштвоБаците поглед на овај документ, који су Даг Батцхелор представља догађаје који ће претходити крају света. Ови догађаји су у складу са библијским пророчанство. ...
Додата: 03.09.2010
Прегледи: 326047x

Sr.AmazingHope.net - Миллениум - Миленијумског Британија